Now Reading
Theo Rose trece la rock – ,,De la 1 pân’ la 3″

Theo Rose trece la rock – ,,De la 1 pân’ la 3″

,,De la 1 pân’ la 3″, ultima piesă semnată Theo Rose, vine ca o tornadă muzicală ce te captivează și te ridică din scaun. Îmbinând influențe rock, folclorice și balcanice într-un amalgam sonor, Theo Rose demonstrează că doar ea poate susține o astfel de combinație cu stilul său inconfundabil. Ritmurile pline de viață și chitarele electrice dinamice aduc un suflu fresh și modern, iar elementele folclorice și balcanice adaugă o doză autentică, pur Theo Rose. 

Bucuria de a trăi și de a cânta, despre asta e vorba în ,,De la 1 pân’ la 3″. Cu un sound distinct și o interpretare vocală pasionată, Theo Rose reușește să creeze o piesă care nu numai că te face să simți muzica în inimă, dar îți provoacă și picioarele să danseze în ritmul ei vibrant. 

Piesa a fost scrisă de Theo Rose, Alessandra, Dan Helciug și Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție. ,,De la 1 pân’ la 3″ vine însoțită de un videoclip energic, cu Theo Rose în rolul principal și formația sa Rose GVNG, regia – Millo Simulov, producător executiv – Cati Prodan, director imagine Florin Varna. 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top