Thom Bowne respectă tradiția creând un brad inedit de Crăciun din plăci de surf

Royal Poinciana Plaza a colaborat cu Thom Browne pentru a proiecta și a dezvălui bradul anual de Crăciun confecționat din plăci de surf, care poate fi admirat ân prezent până pe data de 3 ianuarie. Colaborarea urmează deschiderii, pe 13 noiembrie, a experienței de retail a mărcii în Palm Beach.

Bradul lui Browne combină stilul său distinctiv cu bogata cultură de coastă a Palm Beach, fiind împodobit cu plăci de surf personalizate care prezintă dungile, culorile și sensibilitățile avangardiste ale lui Browne. Magazinul va oferi o selecție de produse marca Thom Browne, inclusiv articole de prêt-à-port și accesorii pentru bărbați și femei.

Vino, sărbătorește sezonul și admiră bradul din plăci de surf stilat la perfecțiune în dungi în perioada 30 noiembrie – 3 ianuarie!

Bradul din plăci de surf este o tradiție regală îndrăgită. În fiecare an, o icoană a modei, un vizionar creativ sau un artist inspirator își imprimă unicitatea pe piesa centrală inconfundabilă a sărbătorii de Crăciun.

See Also

Pentru colaborarea noastră din 2023 cu Thom Browne, bradul este împodobit cu dungi roșii, albe și albastre ale mărcii, în timp ce vârful său aduce un omagiu câinelui designerului, Hector, și iconicii genți Hector. – reprezentanții Royal Poinciana Plaza

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top