Now Reading
Antonio Banderas: „Călătorie spre Bethleem” prezintă un mesaj simplu de dragoste

Antonio Banderas: „Călătorie spre Bethleem” prezintă un mesaj simplu de dragoste

Cel mai frumos film de Crăciun lansat în 2023 este, fără nicio îndoială, Journey to Bethlehem, un frumos musical în regia lui Adam Anders care, dacă nu ați avut bucuria de a-l viziona până acum, mergeți neapărat să-l vedeți în cinema sau în propriile voastre case. Are TOT. Muzică extrem de bine realizată, compusă de Nikki Anders și Peer Astrom,  o distribuție de elită – Fiona Palomo (Maria), Milo Manheim (Iosif), Antonio Banderas, (Regele Irod),  Joel Smallbone și cântărețul Lecrae în rolul îngerului Gabriel sunt doar câteva nume, minunata poveste despre Nașterea Mântuitorului și, mai mult decât atât, o lecție despre iubire și speranță.

Banderas îl interpretează pe Regele Irod în acest film produs de Sony Pictures Affirm Films și Monarch Media care a fost lansat în cinematografe pe 10 noiembrie.

Conform Bibliei, Irod, regele Iudeii numit de romani, a ordonat sacrificarea copiilor bărbați din Betleem în vârstă de doi ani și mai puțin la momentul nașterii lui Isus, fiind „foarte tulburat” de vizita magilor care îl întrebau despre „regele nou-născut al evreilor” ( Mt 2:1-18).

Cu toate acestea, filmul redă moștenirea violentă a istoricului Irod într-un mod adecvat vârstei, prietenos cu familia, folosind muzică, dans și o notă de amuzament pentru a ilumina narațiunea Nașterii Domnului pentru un public larg, a declarat Banderas pentru OSV News. Există mult umor în personaj și poate râde de el însuși. Și îmi place partea aceea a filmului.

Abordarea oferă, de asemenea, o eliberare binevenită dintr- „o lume la fel de complicată și violentă precum cea în care trăim”, a spus Banderas. „Familiile caută acest tip de filme la care își pot duce copiii fără niciun pericol.”

Banderas a fost selectat pentru acest rol de către regizorul filmului și producătorul muzical „Glee” Adam Anders, care a co-scris scenariul și muzica filmului. Anders și fratele său Alex,  producător muzical, au asistat la o reprezentație a lui Banderas în musicalul Stephen Sondheim „Company”, în care Banderas a jucat și a regizat la Teatro del Soho CaixaBank din Málaga, Spania.

Banderas a spus că, în calitate de actor, consideră că „ticăloșii sunt mult mai interesanți din punct de vedere dramatic decât băieții buni, de portretizat.

„Băieții buni sunt întotdeauna în linie dreaptă, iar băieții răi nu sunt în linie dreaptă”, a spus el. „Pot avea o mulțime de răsturnări de situație. Nu știi niciodată care va fi următorul lucru pe care îl vor face.”

Partea mai puțin inteligentă a regelui Irod nu a fost foarte dificil de jucat, pentru că te uiți la televizor în fiecare zi și îi vezi pe mulți dintre acei tipi plini de putere și doar (crezând că sunt) proprietarii lumii și știu toate răspunsurile. Și pur și simplu nu le pasă să calce peste toți. Trăim într-o lume în care ai o mulțime de exemple, din păcate, ale acestor indivizi.”

See Also

În film, „este foarte clar că există bine și există rău și este foarte clar cine este de o parte și cine este de cealaltă parte”, a spus Banderas, catolic practicant.

Mesajul filmului, ca și Evanghelia, este „incredibil de simplu și incredibil de important”, a spus Banderas.

Ceea ce Isus a încercat să traducă ființelor umane este (chemarea) să se iubească unul pe altul”, a spus Banderas. „Doar iubiți-vă unii pe alții. Este atât de simplu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top