Netflix lansează trailerul pentru Rebel Moon Part 2

Trailerul oficial pentru Rebel Moon – Part Two: Scargiver este aici. Filmul, care urmează să ajungă pe Netflix în mai puțin de patru luni, este continuarea noului film în regia lui Zack Snyder, Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, care a fost lansat pe streamer cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Franciza epică științifico-fantastică urmărește o războinică pe nume Kora (Sofia Boutella) care adună luptători din întreaga galaxie pentru a lupta împotriva guvernului corupt al Lumii Mame, care controlează puternica armată cunoscută sub numele de Imperium.

Se pare că Rebel Moon – Part Two: The Scargiver va oferi o continuare perfectă a filmului A Child of Fire, păstrând tonul și estetica filmului original. Cu toate acestea, trailerul prezintă și că noul film va fi și mai plin de acțiune, oferind punctul culminant al multor bătălii importante care urmează pentru grupul de luptători pentru libertate a lui Kora. Astfel, Scargiver ar putea impresiona spectatorii chiar mai mult decât predecesorul său, punând bazele unei francize robuste în perspectivă.

 

See Also

Există o mare responsabilitate care revine primelor două filme Rebel Moon. Snyder și Netflix au arătat foarte clar că intenționează să creeze un întreg univers extins bazat pe producțiile originale. Aceasta include o emisiune animată prequel, benzi desenate, un podcast narativ și potențialul pentru mai multe continuări tip lungmetraj.
Longevitatea noii francize a lui Snyder va depinde de modul în care publicul primește primele două filme. Acum, că primul film a fost lansat și până acum a obținut un scor rezonabil de 72% din partea publicului prin Rotten Tomatoes, îi revine filmului The Scargiver să continue povestea într-un mod satisfăcător.

Partea a doua va fi lansată pe Netflix pe data de 19 aprilie 2024.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top