Now Reading
Primele show-uri cu avatarele Kiss vor avea loc în 2027

Primele show-uri cu avatarele Kiss vor avea loc în 2027

Trupa KISS a confirmat că primele lor spectacole folosind avatare vor avea loc în 2027.
Trupa și-a susținut ultimul spectacol în ipostază umană la Madison Square Garden în data de 2 decembrie, în încheierea turneului mondial „End Of The Road”. Acolo, ei au anunțat că vor continua în viitor ca avatare virtuale, devenind astfel prima trupă din SUA care face acest lucru.

Acum, ei au distribuit un clip teaser care dezvăluie momentul în care fanii își vor putea vedea avatarurile cântând. „50 de ani sunt o perioadă lungă de timp și ceea ce ne rezervă viitorul este în pregătire”, se arată în legendă, în timp ce videoclipul include formularea: „În 2027 vine ca un spectacol”.

Basistul Gene Simmons a spus recent că avatarurile se vor „îmbunătăți”, dezvăluind că „aproximativ 200 de milioane” de dolari sunt investiți în tehnologie. El a insistat anterior că turneul de adio este „sfârșitul drumului pentru trupă, nu pentru brand”.

 

See Also

Avatarurile au fost realizate de compania SFX fondată de George Lucas, Industrial Light & Magic și în colaborare cu Pophouse Entertainment Group, care a fost co-fondat de Björn Ulvaeus de la ABBA și se află în spatele spectacolului de avatar Voyage al trupei pop suedeze.
Cu toate acestea, se pare că avatarurile KISS nu vor apărea la fel de realiste precum cele ABBA.

O să ne dăm seama după turneu”, a explicat CEO-ul Pophouse, Per Sundin (via BBC). „Este un concert Kiss în viitor? Este o operă rock? Este un muzical? O poveste, o aventură?”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top