Now Reading
Statuia gigant ce o înfățișează pe Shakira a fost dezvelită în orașul ei natal, Barranquilla

Statuia gigant ce o înfățișează pe Shakira a fost dezvelită în orașul ei natal, Barranquilla

Cântăreața columbiană câștigătoare a unui Grammy, Shakira, una dintre cele mai bine vândute muziciene din lume, a fost imortalizată în celebra ei poză de dans din buric într-o statuie gigantică de bronz în orașul ei natal, Barranquilla.

Primarul orașului, Jaime Pumarejo, a dezvăluit la finele anului sculptura de 6,5 metri într-un parc de pe malul râului Magdalena, în compania părinților cântăreței.

Statuia creată de artistul Yino Marquez „le arată milioanelor de fete că își pot îndeplini visele și oricare dintre ele poate realiza ceea ce își dorește”, a spus Pumarejo, menționând că obișnuia să o vadă pe Shakira cântând la concertele locale pentru copii.

Sculptura o înfățișează pe cântăreața cu părul lung și creț dansând din buric cu brațele deasupra capului, într-o fustă transparentă cu decor din aluminiu strălucitor.

See Also

„O inimă care compune, șolduri care nu mint, un talent de neegalat, o voce care mișcă masele și picioarele care mărșăluiesc pentru binele copiilor și al umanității”, este mesajul de pe placa aferentă statuii.

Shakira, care locuiește în Miami, a declarat că se simte onorată de această statuie și că Barranquilla va fi mereu casa ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top