Now Reading
Elvis Evolution – show-ul hologramă dedicat regelui rock’n’roll Elvis Presley, va avea premiera în Londra

Elvis Evolution – show-ul hologramă dedicat regelui rock’n’roll Elvis Presley, va avea premiera în Londra

Un nou spectacol tip hologramă, dedicat lui Elvis Presley, va avea premiera în Londra în acest an. Elvis Evolution își va face debutul în capitala Angliei în luna noiembrie. Experiența de concert captivantă va folosi IA și tehnologia hologramei pentru a crea o hologramă digitală la dimensiune naturală a legendarei vedete din înregistrări video de acasă și fotografii personale.

Spectacolul este o colaborare între compania lui Elvis, Authentic Brands Group și compania de divertisment imersiv Layered Reality din Marea Britanie.

Promite a fi o „experiență de concert uluitoare”, în care holograma Elvis „va interpreta pentru prima dată momente emblematice din istoria muzicală pe o scenă din Marea Britanie”.

Andrew McGuinness, directorul executiv al Layered Reality, a spus : Elvis Evolution este un tribut de generație următoare adus legendei muzicale care este Elvis Presley. Elvis își menține statutul de superstar la nivel global, iar oamenii din întreaga lume nu mai doresc să  primească pasiv divertisment – vor să facă parte din acesta.

Va fi o experiență în a-ți crea propriile amintiri, un show emblematic pentru fanii și admiratorii lui Elvis din întreaga lume; oamenii pot păși în lumea lui Elvis și pot sărbători moștenirea sa muzicală extraordinară.

După deschiderea din Londra, versiunile viitoare ale spectacolului sunt planificate să fie deschise în Las Vegas, Tokyo și Berlin.

See Also

Spectacolele din locația TBA din centrul Londrei vor fi urmate de after party-uri într-un restaurant și bar cu tematică Elvis, cu muzică live, DJ și spectacole.

Experiența de concert cu avatar – care continuă să se desfășoare cel puțin până în noiembrie 2024 la Arena ABBA cu o capacitate de 3.000 din Parcul Olimpic Regina Elisabeta –  a stimulat economia Londrei cu o cifră de afaceri de aproape 323 de milioane de lire sterline într-o perioadă de un an. Există planuri  ca această experiență de concert să fie preluată într-un turneu mondial.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top