Now Reading
Alessandra Mele lansează single-ul Narcissist, piesa cu care concurează din nou în Selecția Națională Eurovision Norvegia

Alessandra Mele lansează single-ul Narcissist, piesa cu care concurează din nou în Selecția Națională Eurovision Norvegia

Reprezentanta Norvegiei la Eurovision 2023, Alessandra Mele, una dintre cele mai populare artiste de la ESC 2023,  a lansat noul ei single plin de energie, „Narcissist”cu care concurează și în Selecția Națională din acest an.

Produsă de Carl-Philip Ström și scrisă în colaborare cu Clara Hagman (Hanna Ferm, NOTD), piesa descrie o relație toxică în versurile: „Giving me the whole world / Then set it on fire / ‘Cause you do it for the hell of it / You’re a goddamn narcissist” evidențiind contradicțiile tulburi dintre cei doi îndrăgostiți.

Vorbind despre piesă într-un comunicat de presă, Alessandra a spus: „Am mai fost în relații toxice, unde mi-a păsat prea mult de ceea ce credea partenerul meu despre mine. Am simțit că nu am o viață fără el. El era lumea mea. După ce am fost doborâtă de mai multe ori, în sfârșit mi-am înțeles valoarea și am fugit de vechile relații care m-au ținut înapoi.”

Artista a continuat: „Versul „chiar și eu pot fi un narcisist” înseamnă că, de asemenea, mă pot concentra doar asupra mea. Tuturor celor care au fost sau sunt într-o relație toxică: Ieșiți și începeți să vă concentrați asupra voastră.

Piesa urmează celorlalte single-uri “Heavy”, „Bad Bitch” și „Pretty Devil”. Toate cele patru melodii preced single-ul Alessandrei de la Eurovision, „Queen Of Kings”.

Nu a existat niciodată o cale pe care am știut că o voi urma”, a spus Alessandra despre apariția la Eurovision. „Nu am fost niciodată un fan înrăit. Am vizionat concursul – cred că este uimitor și iubesc Eurovisionul – dar nu am fost niciodată de genul „Oh, astăzi este Eurovisionul, așa că trebuie să ne uităm”.

Totuși, a existat întotdeauna un sentiment în interiorul meu când l-am vizionat… de parcă, inconștient, corpul meu a știut întotdeauna că voi face asta.”

Din planurile ei de viitor, artista a adăugat: „În prezent scriu multe cântece. Vom avea o mulțime de cântece noi și poate albume, chestii de genul.”

See Also

Alessandra urmează să înceapă primul său turneu în doar 18 zile, cântând în peste 20 de orașe din Marea Britanie și Europa.

Datele turneelor din 2024 ale Alessandrei „Queen Of Kings” în Marea Britanie și UE sunt:

IANUARIE
23 – Tallinn, Estonia Club Hollywood
24 – Helsinki, Finlanda Tavastia (SOLD OUT)
26 – Stockholm, Suedia Fryshuset Klubben
27 – Oslo, Norvegia Rockefeller
28 – Copenhaga, Danemarca Vega – Sala Mică
30 – Hamburg, Germania Gruenspa (UPGRADE)
31 – Berlin, Germania Metropol (UPGRADE)

FEBRUARIE
1 – Varșovia, Polonia Klub Stodola (UPGRADE)
3 – Praga, Republica Cehă Lucerna Music Bar (SOLD OUT)
4 – Budapesta, Ungaria Durer Kert
6 – Milano, Italia Santeria Toscana 31 (SOLD OUT)
7 – Zurich, Elveția Exil
9 – Madrid, Spania Sala Nzaca (SOLD OUT)
10 – Barcelona, Spania La 2 de Apolo
12 – Paris, Franța La Maroquinerie
13 – Amsterdam, Olanda Melkweg OZ (SOLD OUT)
14 – Anvers, Belgia Trix – Sala principală (SOLD OUT)
16 – Londra, Marea Britanie Heaven (SOLD OUT)
17 – Glasgow, Scoția Clyde Rooms (UPGRADE)
19 – Dublin, Irlanda Sala principală a Academiei (UPGRADE)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top