Now Reading
Purple Rain – celebra piesă a lui Prince – va fi transformată într-un musical

Purple Rain – celebra piesă a lui Prince – va fi transformată într-un musical

„Purple Rain” – celebrul hit lansat de Prince urmează să devină un musical de scenă, ce va include unele dintre melodiile celebre ale legendarului artist pop.

Adaptarea scenică a videoclipului lui Prince din 1984 va fi produsă de Orin Wolf – care anterior a regizat adaptarea câștigătoare a unui premiu Tony,  „The Band’s Visit”,  și care conduce în prezent adaptarea teatrală a unui alt film din industria muzicală, Buena Vista Social Club – și se va baza pe scenariul original care a fost scris de Albert Magnoli și William Blinn.

Dramaturgul american Branden Jacobs-Jenkins urmează să scrie partitura pentru musical.

Acesta va include, de asemenea, melodiile When Doves Cry” și „Let’s Go Crazy” – care ambele au ajuns pe primul loc în Topul Billboard Hot 100 în momentul lansării– precum și „Purple Rain”, care a atins apogeul pe numărul doi în același clasament.

Într-o declarație pentru Variety, producătorii show-ului au spus: „Nu ne putem gândi la un tribut mai potrivit decât să onorăm moștenirea Prince și Purple Rain cu această adaptare scenică a îndrăgitei melodii”.

Ei au continuat: „Suntem încântați de partenerii noștri de pe Broadway și de echipa de creație, care aduc o teatralitate poveștii fictive originalea piesei. Abia așteptăm ca o nouă generație să descopere Purple Rain și ca iubitorii filmului și albumului original să experimenteze din nou senzația, de data aceasta în direct.”

See Also

Pe scurt, sinopsisul vorbește despre „Un tânăr muzician, chinuit de o situație abuzivă acasă, care trebuie să se lupte cu un cântăreț rival, o dragoste în plină dezvoltare și propria trupă nemulțumită, pe măsură ce faima sa începe să crească.”

Mai multe informații și detalii despre adaptarea scenică vor fi anunțate în cursul acestui an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top