Now Reading
Melovin concurează din nou în Selecția Națională a Ucrainei cu piesa Dreamer

Melovin concurează din nou în Selecția Națională a Ucrainei cu piesa Dreamer

Pe numele său real Kostyantyn Bocharov, originar din Odesa, Melovin, reprezentantul Ucrainei la Eurovision în 2018 și unul dintre cei mai populari artiști din țara sa natală, luptă pentru a reprezenta Ucraina la Eurovision Song Contest pentru a doua oară. Artistul se numără printre cei 11 participanți la Vidbir 2024.

Ucraina a debutat la Eurovision Song Contest în 2003 cu Hasta la vista de Oleksandr Ponormayov și a câștigat competiția de trei ori în 2004 (Ruslana), 2016 (Jamala) și 2022 (Kalush Orchestra). Țara a găzduit concursul de două ori în maiestuoasa sa capitală Kiev, în 2005 și 2017.

În partea vizuală a piesei, artistul a decis să opteze pentru schimbări radicale nu numai interne, ci și externe. În prezent, MÉLOVIN arată exact așa cum a fost văzut pentru prima dată în The X-Factor. Cântărețul a devenit câștigătorul celui de-al 6-lea sezon al show-ului X-Factor.

Melovin descrie această melodie ca pe un manifest și o „odă adusă tuturor visătorilor lumii noastre.”  „Visează și nu fi frică.”

În 2023, TVORCHI a apărat culorile ucrainene la Eurovision 2021 cu piesa „Heart of Steel” , obținând un onorabil loc șase în Marea Finală.

See Also

Marea finală a Vidbir 2024 va avea loc pe data de 3 februarie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top