Now Reading
Ariana Grande lansează noul single, “yes, and…?”

Ariana Grande lansează noul single, “yes, and…?”

Ariana Grande este în era Blond Ambition cu noul ei single „Yes, And?”. Piesa este single-ul principal extras de pe viitorul ei album, cel de-al șaptelea din cariera sa, și a fost lansată astăzi.

Melodia inspirată de single-ul iconic al Madonnei din 1990, „Vogue”, include beat-uri house, perfecte pentru ringul de dans.  Grande reacționează față de criticii ei și le reamintește tuturor să se ocupe de treburile lor. „Nu, am terminat cu grija/Ceea ce crezi/Nu, nu mă voi ascunde”, cântă artista. Pe parcursul cântecului, ea le spune ascultătorilor săi că toată lumea „se vindecă de cineva” și le cere oamenilor „să nu comenteze corpul meu, să nu răspundă”.

Recent Grande a terminat filmările pentru producțiile Wicked. Artista joacă rolul Glinda în ambele filme alături de  Cynthia Erivo.

See Also

Înainte de noul an, Grande a scris o postare pe rețelele de socializare în care vorbește despre ce a însemnat anul 2023 pentru ea, „Unul dintre cei mai transformatori, cei mai provocatori și totuși cei mai fericiți și mai speciali ani din viața mea”. Ea a adăugat: „Au fost atât de multe sentimente frumoase și totuși polarizate. Nu m-am simțit niciodată în acceptarea a ceea ce viața vroia să mă învețe. Mă simt mai umană ca niciodată. Mă simt mai profundă ca niciodată. Mă simt mai delicată și mai puternică, în același timp.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top