Now Reading
Filmul biografic inspirat de viața lui Michael Jackson va fi lansat în 2025

Filmul biografic inspirat de viața lui Michael Jackson va fi lansat în 2025

Filmul biografic regizat de Antoine Fuqua și inspirat de viața lui Michael Jackson stabilește o dată de lansare pentru primăvara anului 2025, pe măsură ce se apropie începutul filmărilor.  În ciuda imaginii sale controversate, unul dintre cei mai legendari artiști pop ai tuturor timpurilor rămâne extrem de popular și urmează să primească propriul film biografic muzical, precum alți artiști legendari precum Johnny Cash, Freddie Mercury, Elton John și Elvis Presley. Filmările vor începe în data de 22 ianuarie 2024 și o dată de lansare a fost stabilită pentru 18 aprilie 2025 (prin Lionsgate și Universal).

Sinopsisul filmului:

Filmul Michael va aduce publicului o portretizare captivantă și sinceră a omului genial, dar complicat, care a devenit Regele Pop. Filmul îi prezintă triumfurile și tragediile la o scară epică, cinematografică – de la latura lui umană și luptele personale până la geniul său creativ incontestabil, exemplificat de cele mai emblematice performanțe ale sale. Ca niciodată înainte, publicul va experimenta o privire interioară asupra unuia dintre cei mai influenți și pionieri artiști pe care i-a cunoscut vreodată lumea.

Realizările lui Jackson în lumea divertismentului îl fac pe deplin demn de un film biografic muzical, iar povestea lui de viață a fost plină de dramă mai mult decât suficientă pentru a face un film convingător. Din păcate, natura acuzațiilor împotriva lui Jackson înseamnă că filmul biografic al lui Fuqua va fi și extrem de controversat.

Având în vedere natura controversată a vieții lui Jackson, este corect să ne întrebăm cât de sincer va fi filmul biografic al lui Fuqua. Fuqua însuși a spus că vrea să arate toate părțile poveștii lui Jackson, declarând pentru Good Morning America, în 2023:

Michael a fost un mare artist. Dar mai presus de toate era un om. Vom arăta și ce este bun, dar și ce este rău și urât. Împreună cu Graham King, producătorul Bohemian Rhapsody, vom spune faptele pe care le cunoaștem și publicul va lua o decizie cu privire la ceea ce simte despre Michael.

See Also

În timp ce Fuqua promite un portret complet al lui Jackson, merită remarcat faptul că familia Jackson are legături puternice cu filmul. Nu numai că propriul nepot al lui Jackson, Jaafar Jackson, joacă rolul principal, dar filmul este coprodus de executorii averii lui Jackson. Rămâne de văzut câtă libertate are Fuqua în a spune adevărul despre Jackson, dar este greu de imaginat un film biografic al cântărețului care să aprofundeze adânc în partea lui întunecată.

Michael a fost scris de John Logan, scriitorul nominalizat la Oscar pentru Hugo, Gladiator și The Aviator.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top