Now Reading
Tommy Hilfiger revine la NEW YORK FASHION WEEK

Tommy Hilfiger revine la NEW YORK FASHION WEEK

Tommy Hilfiger revine in programul oficial NYFW pentru a prezenta Colectia TOMMY HILFIGER Toamna-Iarna 2024 – A New York Moment – ​​pe 9 februarie 2024.

In cadrul unei seri intime, Tommy Hilfiger isi va prezenta colectia pentru barbati si femei. Invaluit in spiritul NYC, colorat in rosu, alb si albastru, spectacolul va reprezenta o expresie moderna a Classic American Cool prin ochii visatorului american suprem.

Orasul New York m-a invatat sa am visuri marete”, a spus Tommy Hilfiger. „Ca tanar designer, a fost locul de nastere al viziunii mele. Pulsul orasului, cultura sa care emana  incredere si deschidere, a alimentat brand-ul inca de la inceput. Sunt incantat sa transpun acest sentiment pe podium cu un twist Tommy, care a devenit cartea noastra de vizita de-a lungul deceniilor.”

Experienta va avea loc la ora 20:00. pe 9 februarie 2024, si va fi gazduita de o institutie centrala din Manhattan, maximizand acea energie din New York intr-o oda dedicata visurilor marete. O reintoarcere la origini, cu mai multe fatete, spectacolul va reexplora forma pura a elegantei care se intalneste in mostenirea preppy a brand-ului, precum si redefinirea experientei saptamanii modei. Pe podium va fi prezentata colectia TOMMY HILFIGER Toamna-Iarna 2024, in timp ce abordarea platformei “See Now, Buy Now” isi va muta atentia catre parteneriate culturale si campaniile sezoniere.

See Also

Tommy Hilfiger este unul dintre marii visatori americani”, a declarat Steven Kolb, CEO la CFDA. „Viziunea sa unica si impactul de durata asupra industriei modei au deschis calea pentru multi. Este o sarbatoare potrivita a design-ului american si sunt onorat sa asist la contributiile continue ale unei figuri atat de influente in industria noastra.”

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger si @TommyHilfiger.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top