Now Reading
Sezonul 4 din Emily in Paris revine cu mai multă distracție, mai mult fashion și mai multă dramă

Sezonul 4 din Emily in Paris revine cu mai multă distracție, mai mult fashion și mai multă dramă

Netflix a dezvăluit pe 19 ianuarie că sezonul patru al serialului Emily in Paris este în producție, ceea ce înseamnă că suntem cu un pas mai aproape de a afla dacă Emily (Lily Collins) și Gabriel (Lucas Bravo) se vor reuni vreodată.

Lily Collins a postat o fotografie cu ea pozând cu un scenariu pe care scria „Emily in Paris Sezonul 4 Episodul 01”. Din fotografie, se pare că distribuția a găzduit o lectură de scenariu pe 17 ianuarie 2024.

A spus cineva Saison Quatre?! În sfârșit, m-am reunit cu familia mea @emilyinparis înapoi în Paris și mă simt atât de bine. Deși, s-ar putea să fie nevoie să-mi perfecționez abilitățile în selfie de dragul lui Emily…”, a fost mesajul lui Collins la această postare.

Pagina oficială de Instagram „Emily in Paris” a postat și ea aceeași fotografie și a adăugat următoarea legendă: „Bonjour from Paris! Emily in Paris sezonul 4 este acum în producție”.

Până la sezonul patru, fiecare episod din Emily in Paris a fost filmat în capitala Franței în timpul verii, înainte de a fi lansat pe Netflix în decembrie. Sezonul patru, însă, va începe filmările în ianuarie 2024, înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Paris din această vară, deoarece toate filmările și producțiile din iunie până în septembrie vor fi interzise. Este posibil ca serialul de comedie să respecte luna de lansare tipică și să aștepte până în decembrie 2024 pentru a avea premiera pe Netflix.

 

Deși Netflix nu a lansat încă o listă oficială a distribuției, există câteva personaje care cu siguranță se întorc și altele despre care probabil se poate presupune că vor fi din nou la Paris (și Roma!). Emily (Lily Collins), Gabriel (Lucas Bravo), Mindy (Ashley Park) și Camille (Camille Razat) se vor întoarce cu toții cel mai probabil, deoarece Emily și Gabriel au în sfârșit șansa de a fi împreună acum că Camille a anulat nunta. Dar faptul că este însărcinată le-ar putea pune din nou obstacole.

Când vine vorba de Alfie (Lucien Laviscount) – care a transformat triunghiul amoros într-un pătrat amoros în sezonul trei – acum că el și Emily nu mai sunt împreună, nu există nicio garanție că se va întoarce pentru sezonul patru. Star a spus anterior că simte că Alfie nu mai are o imagine romantică, dar acum că are afaceri cu Gabriel, cu siguranță are un motiv să rămână în Orașul Luminilor. În sezonul trei, Emily a decis să rămână la Paris la Savoir în loc să se întoarcă la Chicago cu Madeline (Kate Walsh), ceea ce înseamnă că Walsh ar putea să nu mai aibă un rol prea mare în serial. Cu toate acestea, asta înseamnă probabil că vor fi mai mulți Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold) și Luc (Bruno Gouery).

O persoană pe care fanii sperau să o vadă după ce și-a făcut apariția la premiera sezonului trei Emily in Paris este Kim Cattrall. Deși nu a apărut în sezonul trei, Star, care a creat și Sex and the City, nu se opune să o aducă în serial într-o anumită calitate. „Nu cred prea mult în castingul cu cascadorii doar în scopul castingului cu cascadorii”, a spus anterior el pentru Glamour. „Și pentru Kim, de asemenea, un rol care pare că este lucrul potrivit pentru ea. Dar cu siguranță simt că ea ar aduce o energie grozavă în serial.”

 

Lily Collins a declarat despre sezonul patru:

S-au întâmplat atât de multe, încât avem nevoie doar de răspunsuri. Mai are Alfie inima frântă? Va primi Gabriel o stea Michelin? Vor merge Mindy și trupa la Eurovision? Și cum rămâne cu Camille? Va dura dragostea reaprinsă a lui Sylvie? Și întrebarea pe care toți ne-o adresăm: Emily și Gabriel se vor reuni în sfârșit? Aș vrea să vă pot spune mai multe, dar va trebui doar să așteptați să aflați.”

See Also

„Ceea ce pot să vă spun este că avem mai multă distracție, mai multă modă și, desigur, mai multă dramă pregătită pentru voi toți”, a spus Collins. „Emily va trebui să decidă dacă tot ceea ce și-a dorit vreodată este cu adevărat ceea ce are nevoie. Și în timp ce inima lui Emily va rămâne mereu fidelă Parisului, viața ei ia niște întorsături neașteptate în acest sezon. Nu fiți surprinși să o găsiți într-o vacanță romană.”

Star a explicat, de asemenea, că sezonul patru va fi și mai mult despre navigarea în relații personale și de muncă mai complicate decât au fost până acum. Finalul sezonului trei a aruncat lucrurile în aer pentru Alfie, Gabriel, Camille și Emily, care lucrează împreună într-o anumită calitate, trăiesc în aceeași zonă și sunt interpuși unul în viața celuilalt în mai multe moduri.

Pe măsură ce serialul a evoluat, la fel evoluează și ideea noastră despre direcția personajelor. Ele își crează propriul impuls atunci când introducem personaje noi. Personajele își iau viața proprie, în timp ce ne conduc într-o direcție neașteptată. Așadar, nu-mi place să am idei concrete despre unde trebuie să se termine, pentru că simt că, la fel ca în viață, personajele ne vor conduce în direcții diferite.

Al treilea sezon din „Emily in Paris”, care a debutat pe Netflix în decembrie 2022, ne-a lăsat cu o mulțime de întrebări.  Colegii lui Emily au făcut câteva mișcări majore. Sylvie și soțul ei și-au reaprins relația, în timp ce Julien (Samuel Arnold) ne-a lăsat să credem că pleacă de la Agence Grateau.

Pe de altă parte, Mindy s-a despărțit de iubitul ei, Nico (Paul Forman), pentru că acesta a mințit-o cu privire la Emily. Ea a aflat, de asemenea, că melodia ei „Mon Soleil” a fost acceptată în concursul Eurovision. La nunta surpriză a lui Camille și Gabriel, mireasa a anulat nunta deoarece știa că mirele avea sentimente pentru Emily. Ulterior, Alfie și Emily se despart. Dar nu va fi ușor pentru Emily și Gabriel, Gabriel dezvăluindu-i cum Camille este însărcinată.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top