Now Reading
Complotul Bonelor, filmul cu Anamaria Prodan și Cristi Iacob în rol principal, a fost vizionat pentru prima dată de vedete la Cinema City VIP din ParkLake

Complotul Bonelor, filmul cu Anamaria Prodan și Cristi Iacob în rol principal, a fost vizionat pentru prima dată de vedete la Cinema City VIP din ParkLake

Cinema City VIP din Park Lake a găzduit prima proiecție VIP a producției Complotul Bonelor, cel mai nou film de comedie pentru întreaga familie în regia lui Iura Luncașu, distribuit de Vertical Entertainment din 9 februarie doar în cinematografe. Printre celebritățile care au fost prezente la eveniment s-au numărat Irina-Margareta Nistor, Damian Drăghici, Elena Mogîldea, Nicoleta Nucă, Zbîr, Irisha, Kid și Super Ed din Șatra Benz și Alexia Talavutis.

După vizionare, Irina-Margareta Nistor declară „Dacă vrei o bonă bună, bună, știu una care te învață și să joci”; în timp ce Elena Mogîldea susține „Eu cred că e unic în România, nu cred că s-au mai făcut așa filme, a fost foarte mișto”.

Se simte spiritul ăla românesc autentic, în replici, îmi place. (…) Anamaria a fost o mare surpriză, copiii au fost super drăguți, au jucat foarte bine”, spune Nicoleta Nucă.

Este un film foarte plăcut, iar Anamaria, excepțională, și copiii, tot” – Kid, Șatra B.E.N.Z.

Proiecția VIP a marcat momentul în care s-au pus în vânzare biletele în avans la film și startul concursului pentru cei care cumpără bilete în avans care oferă super premii, o vacanță de 7 zile în Bali pentru două persoane, un weekend la munte în casa în care s-a filmat producția și multe alte surprize de la Mionetto. Mai multe detalii, pe complotulbonelor.ro.

Filmul urmărește viața lui Virgil, un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

See Also

Producția românească aduce pe marile ecrane nume cunoscute și consacrate, apreciate de public, dar și personalități aflate pentru prima dată în acest rol, avându-i în rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob, alături de actorii: Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, Beatriz Kondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Anna Moldovan, Eliza Furcă, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și Ian Ilieș.

AMC sprijină debutul cinematografic al comediei Complotul Bonelor. Este televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor conținut incitant, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

Producția Complotul Bonelor de Iura Luncașu este distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 9 februarie 2024.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top