Now Reading
Documentarul Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story va fi lansat în aprilie în Statele Unite și ulterior în acest an

Documentarul Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story va fi lansat în aprilie în Statele Unite și ulterior în acest an

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, un viitor documentar care prezintă cariera legendară a trupei rock Bon Jovi, a fost achiziționat de Hulu. Serialul documentar în patru părți, regizat de Religion Of Sports – Gotham Chopra, va avea premiera pe Hulu, în Statele Unite, în data de 26 aprilie și va fi difuzat pe Disney+ în restul lumii și în America Latină pe Star+ în cursul acestui an.

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story va marca, de asemenea, prima dată când o serie documentară despre trupă va prezenta fiecare membru al carierei illustre a lui Bon Jovi, inclusiv foștii și actualii membri, și va include filmări personale de patru decenii de la membrii trupei, fotografii nevăzute până acum și povești nepovestite până acum.

Oricât de palpitantă este povestea unui talent care se întâmplă o dată în viață, este și mai rar ca o legendă precum Jon Bon Jovi să lase lumea să intre în cele mai vulnerabile momente ale sale în timp ce el încă le trăiește. Patruzeci de ani de videoclipuri personale, demo-uri timpurii nelansate, versuri originale și fotografii nevăzute până acum, care descriu călătoria de la cluburile Jersey Shore la cele mai mari scene de pe planetă. Serialul retrăiește triumfurile și eșecurile, cele mai mari hituri, cele mai mari dezamăgiri și cele mai multe momente publice de conexiune”, se arată în descrierea documentarului.

În noiembrie, Bon Jovi a revenit cu un cântec original de Crăciun, „Christmas Isn’t Christmas”. A marcat primul material nou lansat de veteranii rock în peste trei ani. La începutul aceleiași luni, membrul fondator și chitaristul iconic Richie Sambora a spus că „este timpul” să organizăm o reuniune pentru cea de-a 40-a aniversare a trupei.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top