Now Reading
De vorbă cu Anamaria Prodan : “Șansa pe care am primit-o de la Iura Luncașu este fabuloasă. Șansa pe care am avut-o să lucrez cu Cristi Iacob la fel. M-au înconjurat cu dragoste.”

De vorbă cu Anamaria Prodan : “Șansa pe care am primit-o de la Iura Luncașu este fabuloasă. Șansa pe care am avut-o să lucrez cu Cristi Iacob la fel. M-au înconjurat cu dragoste.”

Când spui Anamaria Prodan, instinctual te gândești  la putere, ambiție, succes. O femeie complexă ce își dorește să trăiască viața la cel mai înalt nivel și care se dedică profesional în fiecare proiect.

Din 9 februarie o vom putea vedea pe Anamaria Prodan în rol de protagonistă, în producția Complotul bonelor,  cel mai nou film de comedie pentru întreaga familie în regia lui Iura Luncașu, distribuit de Vertical Entertainment.  De altfel, producția a lansat și un super concurs pentru cei ce vor cumpăra bilete la film, toate detaliile pot fi disponibile pe site-ul oficial

Detalii despre film puteți citi aici. Daily Magazine are bucuria azi de a sta de vorbă cu una dintre cele mai de succes femei din România, într-un interviu deschis și onest.

 

Bună ziua, Anamaria! Mulţumim pentru acest interviu! Pentru început, spune-mi, ce faci? Cum arată universul tău actual? Ai fost ravisantă la avanpremiera Complotul bonelor. Cât de împlinită te simţi ca femeie în prezent?

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Universul meu arată splendid ! Plin de bucurie și liniște

 

După o apariţie de senzaţie în videoclipul lui Theo Rose, ai acum rolul principal în noua super-comedie Complotul bonelor, de care ne vom putea bucura cu toţii din 9 februarie în cinematografele din toată ţara. Cum a venit trecerea de la sport la film, ce limite personale simţi că ţi-ai autodepăşit cu această nouă ipostază?

Mi-am dorit toată viața să fiu un tot. Să fiu perfectă. Am vrut să fac performanță în orice fac. Am vrut să fiu nr 1 toată viața. Cred ca încet mi-am îndeplinit aproape toate dorințele.

 

 

Cum a fost să lucrezi cu un regizor cu ştate vechi în industria filmului românesc, Iura Luncaşu, şi cu un partener actoricesc extraordinar, Cristi Iacob. Ce poţi spune că ai învăţat de la fiecare dintre ei şi ce i-ai lăsat tu să înveţe de la tine?

Am avut noroc cu carul. Șansa pe care am primit-o de la Iura Luncașu este fabuloasă. Șansa pe care am avut-o să lucrez cu Cristi Iacob la fel. M-au înconjurat cu dragoste. M-au ajutat în permanență, au avut răbdare cu mine. Am învățat enorm de la ei. Ei de la mine nu știu ce să zic … sunt un om care tinde spre perfecțiune și poate de asta mă iubesc toți …  îmi plac ordinea, disciplina și sunt o perfecționistă. Așa îmi doresc să fie toți de lângă mine.

 

Care a fost cea mai dificilă / amuzantă scenă de la filmări şi cum i-ai făcut faţă?

Au fost foarte multe. Dificile cred că au fost părțile cu maimuțele din Bali, nu erau foarte prietenoase. Aparent veneau ca fiind foarte drăguțe pe lângă tine, dar intențiile erau altele. Furau tot ce prindeau și te și mușcau. Funny la fel. Ne-am distrat pe cinste. Am râs cu poftă când uitam replicile.  Am fost ca o familie!

 

Care este povestea filmului, cât de mult te regăseşti în subiect şi cu ce mesaj ţi-ar plăcea să plece spectatorii din sălile de cinema după vizionare?

Complotul bonelor este un film despre familie, copii, dragoste, onestitate, valori, viață, educație. Cred că mesajul este foarte clar – viața este frumoasă și merită trăită frumos în fiecare secundă nu în minciună, ci in demnitate, alături de toată familia, alături de copii.

 

 

Totodată, în acest film îl putem vedea jucând şi pe fiul tău, Laurenţiu Reghecampf Jr. Cum a fost să-ţi vezi fiul pe platourile de filmare? Doreşti să continui ipostaza asta şi pentru el în viitor?

Cea mai mare emoție. Mi-a venit să plâng de fericire. Și-a câștigat rolul singurel. A învățat singurel. A filmat când eu nu eram acolo. Nu suportă să-i zică cineva că este băiatul meu.  La fel eram și eu la vârsta lui. Foarte mândră. El este foarte bun ! Toți m-au felicitat  după vizionare. Sunt fericită că i-am putut arăta un nou drum în viață. Cine știe ce îi rezervă viața ? Este bine să ai multe variante !

 

See Also

 

Dacă ar fi să-ţi întâlneşti personajul pe stradă, într-o zi oarecare, ce i-ai spune prima dată?

I-aș spune că sunt mândră de ea! Că este o femeie de fier. Model pentru orice femeie! Întruchiparea înțelepciunii!

 

Până unde poate ajunge Ana Maria Prodan? Există limite ale vieţii/profesionale pentru tine? Îţi doreşti noi ipostaze pe viitor?

Anamaria poate ajunge unde vrea. Nu are limite. Este născută învingătoare! A învins viața! Pe viitor voi face perfect tot ce am început. Ba chiar mai mult. Voi deschide noi drumuri!

 

Ce te menţine mereu în formă/ ce te face să rezişti mereu în top?

Copiii mei, iubitul meu, familia mea, prietenii mei. Am un cerc de vis ! Prieteni minunați ! Noi ne ținem în formă, ne ajutăm, construim lucruri mărețe !

 

Pe scurt, un mesaj adresat tuturor spectatorilor. Motivul principal pentru vizionarea noii producţii Complotul bonelor?

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru vizionarea comediei Complotul bonelor  Dacă încă nu ați luat bilet vă spun  doar atât : este cea mai frumoasă comedie românească, de unde copiii pot învăța multe lucruri despre viață! 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top