Now Reading
Enrique Iglesias – cover oficial și noul single, Fria, extras de pe ultimul său album Final (Vol 2)

Enrique Iglesias – cover oficial și noul single, Fria, extras de pe ultimul său album Final (Vol 2)

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai de succes artiști latini din toate timpurile a cărui carieră muzicală se întinde în peste trei decenii. Cântărețul a postat pe contul său oficial de Instagram  un videoclip anunțând că va lansa un ultim album și a dezvăluit coperta acestuia.

„Coperta  albumului FINAL… ultimul”, a comentat el postarea.

Albumul va include și piesa Espacio en Tu Corazón și reprezintă ultimul album lansat din cariera artistului.

La scurt timp după ce videoclipul a fost postat, fanii au accesat secțiunea de comentarii pentru a-și exprima tristețea față de faptul că producătorul de hituri nu ar mai lansa vreodată un alt material.

Enrique Iglesias și-a lansat și cea mai recentă melodie, Fría, joi, 1 februarie, care este una dintre melodiile viitorului și ultimul său album.

Starul muzicii latino a rămas activ pe contul său oficial de Instagram pentru a-și promova noul single și videoclipul acestuia, care este o colaborare cu cântărețul și actorul cubanez Yotuel.

See Also

La scurt timp după ce videoclipul a fost încărcat pe pagina oficială de YouTube a cântărețului, toți fanii au dorit să-și laude artistul preferat și noua sa  creație muzicală în secțiunile de comentarii.

Bravo Enrique Iglesias”, a comentat un fan, în timp ce altul scria: „Rege pop latino, ne-ai lipsit”.

Fría este un cântec optimist, vesel, dar care se încadrează în principal în genul pop. Îi duce pe fani într-o seară fără griji  în care conceptul se învârte în jurul înălțării spiritului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top