Now Reading
Lara Fabian lansează single-ul Ta Peine în colaborare cu Slimane

Lara Fabian lansează single-ul Ta Peine în colaborare cu Slimane

Lara Fabian a lansat noul ei single Ta Peine, creat în colaborare cu Slimane. Artista privește înapoi la geneza acestui cântec și la ceea ce reprezintă pentru ea.

Este o întoarcere la muzică după șase ani de absență de pe piața muzicală. O formă de eliberare și pentru Lara Fabian: „Întotdeauna există o formă de entuziasm în a prezenta ceva care vine dintr-un loc atât de sincer, de transparent. Ne punem mereu puțin în pericol, dar în același timp credem în această vulnerabilitate Este atât de liniștitor să poți fi doar cine ești”, explică ea.

Acești șase ani au fost o perioadă bogată pentru Lara Fabian, cu participarea ca antrenor pentru La Voix în Canada și The Voice în Franța, dar și cu lansarea unei cărți de bucate: „În toți acești ani am lucrat foarte mult cu fondul meu uman și artistic. Am  fost în perioada de pedagogie și m-a hrănit foarte mult.”

Colaborarea ei cu Slimane pentru noul single a fost evidentă pentru Lara Fabian: Eu și Slimane avem un teren comun. Am experimentat lucruri foarte asemănătoare”, A fost destul de ușor să vorbesc despre ceva atât de comun între mine și el.”

Tocmai această experiență comună a dat naștere în mod firesc piesei Ta Peine, un cântec despre conexiunea cu ceilalți, empatie și ascultare în momentele de durere: Nu avem întotdeauna timp. Îmi dau seama că toți ne descurcăm indiferent de agenda noastră. Așadar, a fi capabil să te așezi, să asculți și să oferi cuiva sprijin, despre asta vorbește durerea Ta.

See Also

Lara Fabian va concerta pe 21 aprilie la Sala Palatului din București și pe 23 aprilie la BT Arena din Cluj-Napoca. Evenimentele fac parte din turneul “Je t’aime”.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top