Now Reading
Lidia Buble lansează “Roșu Nuclear”, single-ul care te va scoate din rutină

Lidia Buble lansează “Roșu Nuclear”, single-ul care te va scoate din rutină

Cu o ascensiune artistică permanentă, dar și schimbări autentice, Lidia Buble aduce publicului un nou single, “Roșu Nuclear”.
Piesa spune povestea fiecărei persoane care a trecut sau trece prin rutină, fie ea personală sau profesională, și are nevoie de schimbare, pentru a trece peste. Este despre curaj, putere, spontaneitate și schimbări în viață.
Muzica și versurile au fost scrise de artistă, alături de Bianca Dragomir și Anastasia Sandu, iar de producția muzicală s-au ocupat Adi Colceru, Iordan Adrian și Vlad Măzărel.
“‘Roșu Nuclear‘” este mai mult decât un simplu sunet, este o călătorie emoțională a regăsirii și ieșirii din rutină. Este despre alegerile pe care TU le faci. Cand simti, schimba ceva, experimenteaza lucruri noi, iesi din cotidian, sparge bariere. Dragii mei, îmi doresc ca piesa mea să vă fie aproape de suflet, așa cum o simt și trăiesc eu. Iar pentru această lansare, vă ofer în dar și un videoclip, pentru care am vrut să mă cunoașteți altfel și să transmit mai mult prin limbajul trupului.”, a declarat Lidia Buble.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top