Now Reading
EUROVISION MOLDOVA | CĂTĂLINA SOLOMAC : “Eurovisionul este o nouă etapă din viața mea, un nou challenge pe care trebuie să-l  depășesc cu brio.”

EUROVISION MOLDOVA | CĂTĂLINA SOLOMAC : “Eurovisionul este o nouă etapă din viața mea, un nou challenge pe care trebuie să-l  depășesc cu brio.”

Cătălina Solomac, 16 ani, din Chișinău, este pasionată de muzică și aspiră să devină o interpretă renumită. Participă activ la diverse concursuri și își dorește să-și dezvolte cariera în lumea muzicii. Este în primul an la Colegiul Alexei Mateevici din Chișinău și își urmează visul cu determinare și dedicare. Anul acesta își încearcă șansa în cadrul Selecției Naționale Eurovision Moldova cu piesa Fever și intră în Finală de pe poziția de votare cu nr. 9. 

Cătălina este ultima, dar nu cea din urmă invitată în cadrul Interviurilor realizate de Daily Magazine și dedicate finaliștilor Eurovision Moldova din acest an.

Finala Națională va avea loc sâmbătă, 17 februarie, și va fi difuzată live de Moldova 1.  În cadrul Finalei, punctajul va fi oferit în proporție de 50% de către juriu și 50% de către telespectatori. Concurentul sau formația care va acumula cel mai mare punctaj va reprezenta Republica Moldova la Malmö, Suedia, unde se va desfășura cea de-a 68-a ediție a Eurovision Song Contest. Să câștige cel mai bun!

 

Ce înseamnă cu adevărat competiția Eurovision pentru tine?

Pentru mine Eurovisionul este o nouă etapă din viața mea, un nou challenge pe care trebuie să-l  depășesc cu brio. Sper să creez cu ajutorul acestui concurs un produs frumos care să bucure o întreagă țară și desigur să pot reprezenta și țara !

 

Ce te definește ca artist? Și cum te poți descrie în 3 cântece Eurovision?

Ca artist aș spune că mă definește nebunia pe care o iau cu mine pe scenă, toate emoțiile pe care le redau, îmi place foarte mult să mă conectez cu publicul și mă străduiesc să simtă și ei ceea ce simt eu.  Piesele care mă reprezintă de la Eurovision ar fi “Unicorn” ,”Euphoria” și “ Zitti E Buoni “

 

 

Care sunt cele mai bune motivații ale tale zilnice ca artist în cadrul ESC?

Motivația mea zilnică în cadrul concursului aș spune ca este însăși munca mea. Îmi vizualizez obiectivele la care trebuie să muncesc și pe zi ce trece lucrurile se  îmbunătățesc și îmi aduc satisfacție. Vreau să prezint oamenilor  și juriului un show de neuitat cred ca asta mă motivează cel mai tare să continui !

 

Care este povestea și mesajul cântecului tău și cât de mult te regăsești în cântec?

Piesa este despre admirația pe care o ai față de o persoană care te atrage, emoțiile puternice pe care le poți avea, arzând in preajma persoanei iubite. Am asociat “fever”- febra cu iubirea pentru că în viziunea mea iubirea este cea mai puternică și frumoasă emoție. 

 

 

Ce detalii ne poți oferi despre spectacolul tău de pe scenă?

Pe moment tot ce pot să spun este să așteptați cu nerăbdare data de 17 februarie pentru că voi face un show super tare!!!Un mic indiciu ar fi culoarea roșie, lumini de culoare roșie, de-asemenea voi avea 4 dansatoare superbe.

 

Dacă ai putea face un duet sau un revamp, ce artist și cântec de la ESC ai alege și ce ai adăuga?

Aș face cu Valeria Pasha, deoarece vibe-ul ei se combină foarte mult cu al meu, aș spune că am face un duet foarte frumos.

 

See Also

De ce ar trebui oamenii să te voteze la Eurovision Song Contest?

Sper ca publicului să-i placă foarte mult prestația mea și energia pozitivă pe care o voi împărtăși-o cu ei pe scena Eurovision,  și sper să-mi îndrăgească piesa și să mă voteze ca reprezentant al Republicii Moldova anul acesta.

 

 

Ce va urma după Eurovision?

După Eurovision îmi propun să lansez o nouă piesă superbă la care am început a lucra, desigur aș dori să particip la festivale și alte concerte pe scene mari !

 

Pentru final, transmite un mesaj tuturor fanilor tăi și cititorilor Daily Magazine!

Sper să transmit emoții frumoase pe scena Eurovision și să mă susțineți cu un vot la numărul 9  !!!

 

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top