Temele deșertice din Dune au fost recreate în prezentarea designerului Christian Siriano, în avanpremiera New York Fashion Week

Designerul american Christian Siriano și-a dorit un pas futuristic înainte în lumea fashion-ului și a contemplat peisajele spectaculoase din epopeea științifico-fantastică „Dune” la prezentarea sa de modă de toamnă/iarnă ca o avanpremieră a celei mai recente ediții a New York Fashion Week, prezentând o colecție adânc înrădăcinată în tonurile deșertului.

Modelele au purtat paltoane și jachete drapate în maro și roșu pământesc, în timp ce rochiile au venit în nuanțe de metal lucios, modelele masculine purtând jachete decupate și pantaloni largi la prezentarea organizată la Hotel Plaza înaintea începerii oficiale a Săptămânii modei din New York.  Materialele iridescente și lameul au oferit un aspect futurist.

 

Ce ai purta dacă ai merge la un cocktail sau la o gală?  Cred că prin această colecție am acoperit futurismul, dar ce ai purta dacă ai vrea să fii plin de farmec?”, a spus Siriano pentru Reuters în culise. Glamour este ceea ce vreau să dau acelei lumi dacă ar trebui să trăim acolo”.

„Dune”, romanul lui Frank Herbert din 1965, plasat în viitor, unde familiile nobile conduc feudele planetare, a fost adaptat de mai multe ori pentru ecran, inclusiv versiunea lui David Lynch din 1984 și filmul lui Denis Villeneuve din 2021, cu Timothee Chalamet și Zendaya în rolurile principale. Continuarea sa urmează să fie lansată luna aceasta.
Siriano a spus că a vrut să ofere un amestec de ținute la spectacolul său, ai cărui invitați celebri au inclus actorii Alicia Silverstone și J. Smith-Cameron.

 

Am început spectacolul cu câteva piese croite cu adevărat frumoase, pantaloni grozavi, jachete cu croi superb și apoi l-am transformat într-o  seară cu adevărat frumoasă, mai romantică și plină de farmec”, a spus Siriano. „Am vrut ca oamenii să vadă gama de îmbrăcăminte futuristo-glamour și cred că asta este ceea ce caută clienții mei.”

See Also

Nu știam că noul film Dune va apărea chiar acum, așa că este un moment grozav. Poate că va fi ceva pentru această producție în spectacolul meu”, a spus Siriano despre Chalamet, chicotind.
Roșul aduce acea nostalgie pe care o iubim, a momentelor grozave”, a spus Siriano. „Cred că fetelor le place să se simtă sexy, puternice.

Aproape 50 de mărci, inclusiv Carolina Herrera, Tommy Hilfiger și Brandon Maxwell, își vor prezenta colecțiile în timpul Săptămânii Modei de la New York, care se desfășoară până pe 14 februarie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top