Now Reading
Beyonce anunță un album country și lansează două single-uri noi

Beyonce anunță un album country și lansează două single-uri noi

Beyonce a confirmat planurile de a lansa un album cu temă country și a lansat două noi single-uri.

Superstarul pop a făcut anunțul despre noua sa abordare muzicală într-o reclamă pentru Vorizon care a fost difuzată în timpul Super Bowl-ului de duminică seara (11.02.24) ce a inclus o hologramă numită Beyonc-AI și un film numit Barbey înainte să declare: „OK, sunt gata. Să vină muzica nouă. V-am spus tuturor că „Renașterea” nu s-a terminat”.

După difuzarea reclamei, artista a lansat imediat două noi single-uri „Texas Hold Em” și „16 Carriages” și a confirmat că „Renaissance Act II” – a doua parte a trilogiei ei planificate „Renaissance” – va fi lansat pe 29 martie.

Noul album este o continuare a „Renaissance” din 2022 și va fi urmat de un al treilea album în viitor.
La momentul în care a lansat „Renaissance”, Beyonce a dezvăluit că a început să lucreze la proiect în timpul pandemiei de COVID-19 și a înregistrat albumele pe parcursul a trei ani.

Ea a explicat: „Acest proiect în trei acte a fost înregistrat pe parcursul a trei ani în timpul pandemiei. Un timp inert, dar și un timp pe care l-am găsit cel mai creativ. Crearea acestui album mi-a permis un loc în care să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare la nivel mondial.”

De asemenea, Beyonce a lansat un film al turneului său „Renaissance: A Film by Beyonce”  le-a mulțumit fanilor ei pentru tot sprijinul acordat.

See Also

Cursa împotriva cronometrului a continuat pentru a scoate acest film atât de repede. Dar a meritat atât de mult. Sunt copleșită de iubirea ce vine din Stupul meu. Și WOW! Sunt atât de emoționată și încurajată de recenziile incredibile. !!!

Beyonce a fost, de asemenea, încântată că a reușit să ajungă la noi fani. Vedeta a adăugat: Îmi place, de asemenea, să văd remarci pozitive de la oameni care nu erau fanii mei sau nu îmi cunoșteau încă povestea. Oameni care nu aveau niciun interes să-mi vadă spectacolele, care acum au câștigat o înțelegere mai profundă și un respect pentru tot ceea ce este necesar pentru a fi o femeie a RENAȘTERII.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top