Now Reading
Dragostea plutește în aer. Evenimentul anual dedicat fanilor Bridgerton aduce noutăți despre noul sezon

Dragostea plutește în aer. Evenimentul anual dedicat fanilor Bridgerton aduce noutăți despre noul sezon

Pentru a sărbători cel de-al treilea sezon fastuos al Bridgerton, Netflix și Shondaland au găzduit un eveniment dedicat fanilor, în cadrul căruia au fost dezvăluite mai multe noutăți despre noul sezon, care va fi lansat în două părți, pe 16 mai și 13 iunie 2024. La acesta au luat parte producătoarea executivă, Shonda Rhimes, showrunner-ul sezonului 3, Jess Brownell, autoarea romanelor originale Bridgerton, Julia Quinn, și membrii distribuției: Nicola Coughlan, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Claudia Jessie, Luke Thompson și Martins Imhangbe. Evenimentul a dezvăluit titlurile episoadelor, fotografii exclusive ale personajelor, un anunț surpriză despre o nuntă pentru fani și un sneak peek din viitorul sezon.

Panelul a început cu o conversație între Shonda Rhimes și Jess Brownell despre lucrurile la care se pot aștepta fanii de la sezonul trei, împreună cu informații de la autoarea Julia Quinn despre adaptarea materialului sursă. Ele au confirmat includerea momentului preferat al fanilor din romanul „Îndrăgostită de domnul Bridgerton”, în care Penelope Featherington (Nicola Coughlan) îi bandajează mâna lui Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce acesta se taie accidental. Jess Brownell a dezvăluit apoi titlurile episoadelor, care pot fi găsite aici.

Apoi, lui Rhimes, Brownell și Quinn li s-au alăturat distribuția pentru a vorbi despre evoluția personajelor în următorul sezon și au prezentat un nou pretendent pentru Penelope – Lord Debling (Sam Phillips). De asemenea, fanii s-au bucurat de fotografii exclusive din noul sezon cu personajele lor preferate, printre care Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), Benedict Bridgerton (Luke Thompson), Queen Charlotte (Golda Rosheuvel), Lady Danbury (Adjoa Andoh), Cressida Cowper (Jessica Madsen) , Will Mondrich (Martins Imhangbe), Alice Mondrich (Emma Naomi) și surorile Featherington Prudence Featherington (Bessie Carter) și Philipa Featherington (Harriet Cains).

See Also

Surpriza zilei a venit de la Adjoa Andoh și Golda Rosheuvel, care au dezvăluit că Netflix va sărbători dragostea comunității și va recompensa un cuplu de super-fani cu o nuntă în tematica Bridgerton. Mai multe detalii despre această surpriză încântătoare poți găsi pe Tudum.com.

Pentru a încheia evenimentul, Netflix a făcut public un clip de un minut din sezonul următor, cu o primă privire la noul sezon și la ceea ce urmează.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top