Now Reading
Manifest pentru sexul feminin Erika Isac – “Macarena”

Manifest pentru sexul feminin Erika Isac – “Macarena”

Erika Isac devine încet, încet una dintre vocile tinerelor din România și asta nu o spunem noi, ci miile de reacții pe care le generează orice piesă pe care o lansează. În cea mai nouă lansare a sa, “Macarena”, artista vorbește sincer și mega direct atât despre toate stereotipurile care se regăsesc în societatea noastră legate de femei, cât și despre violența la care sunt supuse zilnic mii dintre acestea. Dați un play!

Creditele pentru piesă merg către Erika Isac – versuri, Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson – muzică și Scuze! – mix-master și producție.

Versurile piesei “Macarena” au fost scrise de Erika Isac, muzica de Erika Isac, Scuze!, Emanuel Masson și mix-master și producție de Scuze!.

See Also

Creditele pentru clipul piesei merg către Sanziana Pantazi & frnk. De producție s-a ocupat echipa Rabbit Studio. Hairstyling-ul a fost asigurat de Hair Aphrodite (@aphrworld ) & Alex Serbanka, iar make-up-ul de Make-up Juldie. Au apărut în clip: Gabriela Burlacu, Savulescu Rossa Maria, Andreea Budu, Laguna Astrid, Dan Ungureanu.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top