Dune Part 2 a avut premiera în Londra | Ținute extraordinare purtate de o distribuție extraordinară

Londra a găzduit premiera mondială a filmului Dune: Part Two, continuarea așteptată a filmului de succes de box office din 2021 Dune: Part One, regizat de Denis Villeneuve.

 

 

Lui Villeneuve i s-au alăturat vedetele filmului, Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Hans Zimmer și Souheila Yacoub, care au defilat pe covorul roșu din Leicester Square Odeon joi, 15 februarie.

Zendaya a făcut un statement fashion fascinant, apărând pentru prima dată pe covorul roșu într-o piesă din colecția Mugler Maschinenmensch (mașină umană) toamnă/iarnă 1995 Couture, înainte de a opta pentru o rochie neagră din epocă Mugler, mai confortabilă.

Anya Taylor-Joy a avut o apariție angelică pe covorul roșu.

See Also

Cât despre Timothee Chalamet, acesta a combinat o ținută shiny-sport.

Dune: Partea a doua va explora călătoria mitică a lui Paul Atreides (Timothée Chalamet) în timp ce acesta se unește cu Chani (Zendaya) și Fremen pe o cale de răzbunare împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața unei alegeri între dragostea vieții sale și soarta universului cunoscut, el se străduiește să prevină un viitor teribil pe care numai el îl poate prevedea.

Adaptarea clasică a lui David Lynch din 1984 a Dune, romanul epic științifico-fantastic scris de Frank Herbert, îl prezintă pe Kyle MacLachlan în debutul său în film.

Filmul este programat să fie lansat pe 1 martie 2024 în cinematografe și IMAX la nivel național și internațional începând cu 28 februarie 2024, distribuit de Warner Bros Pictures.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top