Now Reading
IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro anunță “The Best of Iris”, un nou regal muzical la Sala Palatului

IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro anunță “The Best of Iris”, un nou regal muzical la Sala Palatului

La aproape doi ani de la ultimul eveniment de la Sala Palatului, trupa “Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro” se pregătește intens pentru a oferi un nou regal muzical. De această dată, concertul se va ține pe 9 martie 2024 și va purta numele de « The Best of Iris ».
           Legendara trupă promite un show de excepție, la Sala Palatului, cu invitați speciali, unde publicul va fi răsfățat atât cu hit-urile formației, piese de referință care au fost interpretate mai rar în concerte, dar și creații noi.
           « Nu dezvăluim încă surprizele, dar putem să dăm puțin din casă și să spunem că pregătim o piesă nouă în colaborare cu un artist care ne este foarte drag și, alături de care, plănuim demult să lansăm o melodie.», spune Cristi Minculescu. 
           Concertul va fi urmat de un turneu național, la care fanii vor avea ocazia de a-i vedea live pe cei mai iubiți artiști rock, așa cum ne-a povestit chiar liderul formației, Cristi Minculescu: “Este o perioadă foarte aglomerată pentru noi, fiindcă, pe lângă pregătirea în detaliu a spectacolului de la Sala Palatului, avem foarte multe solicitări pentru concerte în toată țara. Suntem abia la începutul lunii februarie și deja datele libere pe care le mai avem sunt foarte puține.”
            Spectacolul de la Sala Palatului si turneul național vor fi urmate de un sfârșit de an la fel de încărcat și de fascinant, pentru formație.
 « Ne dorim foarte mult să ne organizăm anul acesta și pentru un concert special de Crăciun, colinde rock. Am început deja să schițăm idei, dar la câte avem deja de făcut, este foarte greu. Ne capacităm cu toate forțele pentru a transforma în realitate și acest proiect”, a conchis Cristi Minculescu. 
           “Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro” va concerta în următoarea perioadă, de Dragobete, pe 23 februarie la Satu Mare- ”Capricci”,  24 februarie la Cluj, « Euphoria Music Hall », pe 22 Martie la Buzău, ”Club No Limit”, pe 23 Martie la Galați, « Versus Pub », pe 24 Martie la Constanța la Doors Club, pe 29 martie la Bacău la Berăria Valhalla, 30 Martie la Iași, « Underground Pub » și pe 12 aprilie la Cluj la Casa Studenților.
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top