Now Reading
Jason Derulo lansează albumul Nu King

Jason Derulo lansează albumul Nu King

Jason Derulo începe oficial o nouă eră cu noul său album, Nu King. Proiectul de 27 de melodii este disponibil pentru ascultrae acum prin Atlantic Records. Fiind cel mai îndrăzneț album al artistului de până acum, include o serie de favorite ale fanilor, cum ar fi Acapulco, Slow Low, Swalla, Lifestyle [feat. Adam Levine], Love Not War [feat. Nuka] și multe altele alături de piese nou înregistrate. Proiectul a primit o placă specială de aur la data lansării din partea Atlantic Records.

Indicativ pentru viziunea sa extinsă, Derulo a scris și co-regizat un scurtmetraj de 20 de minute intitulat A Dance With Shadows, care urmează să fie lansat în această lună. Filmul va consta din imagini pentru Spicy Margarita, U + I, Mad Love [feat. YoungBoy Never Broke Again] și Favorite Song. Asemănător unui film Marvel, cufundat în propria sa poveste despre gangsteri, scurtmetrajul de acțiune cuprinde momente de intrigă, trădare, seducție, romantism și răsturnări de situație.

Jason Derulo spune „Nu King este punctul culminant al carierei mele de până acum. Au trecut nouă ani de la ultimul meu album și s-au întâmplat multe de atunci. Totuși, nu am încetat niciodată să fac muzică. Multe dintre acele cântece nu aveau o casă potrivită, așa că le-am făcut loc. Cântecele mai noi sunt doar o bucată din viața mea în acest moment. Combinând totul, întregul album are o senzație cinematografică. Pentru titlu, King este numele fiului meu. Poți merge mai departe, iar acesta este un moment culminant de care sunt foarte mândru. 2023 a fost un an de pregătire; 2024 este un an în care sărbătorim toată munca grea pe care am depus-o și ceea ce am construit”.

Derulo urmează să pornească turneul mondial Nu King, începând din 22 februarie, cu date ale concertelor în Portugalia, Kazahstan, Suedia, Norvegia, Danemarca, Franța, Olanda, Luxemburg, Belgia, Regatul Unit, Irlanda, Germania, Austria, Republica Cehă, Italia, Elveția și Spania programate până în iunie 2024.

Derulo a anunțat lansarea Nu King pe 26 ianuarie, însoțit de single-ul Spicy Margarita, o colaborare cu colegul icon și stimat prieten, Michael Bublé, disponibil acum prin Atlantic Records. Hitul include un  sample din emblematicul Sway al lui Dean Martin, piesă pe care Bublé a interpretat-o pe albumul său de studio de debut cu peste 20 de ani în urmă. Versiunea lui Bublé pentru Sway a adunat până în prezent peste 415 milioane de streamuri globale.

See Also

NU KING TRACKLIST

Nu King
Spicy Margarita (Jason Derulo & Michael Bublé)
Mad Love (Jason Derulo & YoungBoy Never Broke Again)
U + I
Lie To Me
Favorite Song
POV
Last Night (Jason Derulo, Gucci Mane & Quavo)
Take You Dancing
Don’t Go Nowhere
Proximity
Limbo (Jason Derulo & Lay Bankz)
Jalebi (Baby Tesher x Jason Derulo)
Comatose
Slow Low
Swalla (featuring Nicki Minaj, Ty Dolla $ign)
Tip Toe (featuring French Montana)
Lifestyle (featuring Adam Levine)
When Love Sucks (featuring Dido)
Save The Last Dance
Ayo Girl (Haitian Konpa Remix) (Jason Derulo, Robinson & Mika Ben 22)
Down (Jason Derulo & David Guetta)
So Many Hearts
Hands on me (featuring Meghan Trainor)
Underwater (Jason Derulo & Alex Shipp)
Love Not War (featuring Nuka)
Acapulco.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top