Now Reading
Mirela Zeța și Flavia Mihășan fac parte din distribuția Musicalului CHICAGO

Mirela Zeța și Flavia Mihășan fac parte din distribuția Musicalului CHICAGO

Mirela Zeța și Flavia Mihășan fac parte din distribuția Musicalului CHICAGO- unul dintre cele mai longevive spectacole de pe Broadway, care ajunge la București pe data de 6 și 7 aprilie. Cele două au fost selectate în urma unui casting la care au participat peste 400 de artiști. Premiat la nivel internațional cu 6 premii Tony, 2 premii Olivier, un premiu Grammy, cu peste 11.000 de reprezentații în 36 de țări, Musicalul CHICAGO va fi pus în scenă la Circului Metropolitan București de regizorul George Costin.

Mirela Zeța, rol principal în Musicalul CHICAGO

Actrița Mirela Zeța va interpreta unui dintre rolurile principale și anume rolul lui Velma Kelly, o cântăreață și dansatoare de vodevil care este acuzată de uciderea surorii și soțului ei.

“Deosebit de interesante sunt tușele unui astfel de personaj centrat doar pe sine, fără scrupule care ar face orice să rămână în centrul atenției. Este impresionant încă de la început îndemnul lui Velma de a ne face “praf” împreună într-un loc plin de lume și agitat. Musicalul, ca gen, este o uriașă provocare pentru orice actor care nu a gustat din bucuria de a cânta și a dansa și a juca un astfel de spectacol complex. Matematica unui moment, rigoarea și măsura lui trebuie gândită și adaptată spațiului, astfel încât toate ingredientele să se amestece echilibrat și să bucure spectatorul. Cred că publicul spectator este curios cu privire la acest gen de expresie scenică, iar numele spectacolului CHICAGO este intrat deja în istoria musicalului. Noi facem o variantă originală a acestui spectacol în care ne punem toată imaginația, știința, credința la încercare pentru a bine dispune un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat actrița Mirela Zeța.

Regizorul George Costin a ales-o pentru acest rol pe Mirela Zeța, luând în calcul experiența pe care cei doi au acumulat-o împreună, timp de 14 ani, când au lucrat, în calitate de colegi, în piese precum “Cântăreața Cheală” și “Lecția” de Eugen Ionesco, la Teatrul de Comedie sau în spectacole precum “Hamlet” de W. Shakespeare, “Titanic Vals” de Tudor Mușatescu, la Teatrul Metropolis, toate fiind în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză.

“Cred foarte mult în personalitatea artistică a Mirelei. Este o artistă care iubește necondiționat teatrul, iar prezența ei în CHICAGO a fost o alegere firească. Este un adevărat spectacol să o privești la lucru. Procesul de creație al Mirelei este o combinație de suferință discretă atunci când întâmpină dificultăți, cu explozii de entuziasm atunci când este sigură pe opțiunile artistice. Performanța ei în spectacolul CHICAGO va fi aplaudată.”, a mai adăugat regizorul George Costin.

Flavia Mihășan a creat o parte din coregrafia Musicalului CHICAGO

Flavia Mihășan s-a alăturat cu bucurie distribuției Musicalului CHICAGO. Alături de Cristina Danu, Flavia Mihășan semnează o parte din coregrafia spectacolului. Mai mult, ea este și membră a trupei de dansatori a musicalului.

See Also

Așteptam un proiect ca acesta de foarte mult timp. Pentru mine CHICAGO este bucurie pură. De la textul în sine, repetițiile unde lucrăm mult și colegii de scenă, până la faptul că personal, explorez atât de mult din ce mi-am dorit. Este o experiență în sine și abia aștept emoțiile pe care le voi simți în timpul spectacolului pentru că pe lângă coregrafierea anumitor momente, voi și dansa. Spectacolul asta ar trebui văzut de toată lumea. Cumva, tot ce se va întâmplă pe scenă este atât de actual și se sincronizează aproape perfect cu ceea ce trăim cu toții zilnic. Am avut șansă să am multe experiențe notabile în entertainment, însă cu siguranță CHICAGO le depășește pe toate.”, a declarat Flavia Mihășan.

Deși publicul o cunoaște de la Matinalul Neața cu Răzvan și Dani, Flavia Mihășan a fost balerină la Opera Națională din București. De asemenea, nu este la prima experiență de musical. A jucat în trecut și rolul Lisa în musicalul celebru “Mamma Mia!”. Ea a făcut parte din echipa de dansatori a emisiunilor X Factor, Te cunosc de undeva, Next Star.

Este al treilea proiect la care lucrăm împreună. Flavia este o artistă cu totul specială, care face cu mare lejeritate trecerea din industria televiziunii spre scena de teatru. Este un om de echipă. Experiența ei în teatru și în televiziune i-au oferit în timp o înțelegere profundă asupra diferențelor specifice dintre lucrul cu dansatorii și lucrul cu actorii. Creează coregrafii și dansează cu aceeași pasiune. Are o prezență scenică puternică. Este creativă și receptivă. O artistă experimentată și o luptătoare pe care mă bucur să o am alături în această aventură numită CHICAGO.”, a spus regizorul George Costin despre colaborarea cu Flavia Mihășan.

Synopsis Musicalul CHICAGO

Acțiunea, plasată în mijlocul efervescenței anilor ‘20, se concentrează pe Roxie Hart și Velma Kelly, două criminale care încearcă să manipuleze mass-media pentru a scăpa de închisoare. Roxie Hart, o tânără dansatoare de cabaret, își ucide amantul după ce acesta o părăsește. În închisoare, Roxie le întâlnește pe Velma Kelly și Mama Morton care o îndrumă spre avocatul Billy Flynn. Acesta o va ajuta să câștige mass-media de partea ei. Între Roxie Hart și Velma Kelly se naște o rivalitate, iar cele două protagoniste luptă până la final pentru libertate și faimă.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top