Now Reading
Noua colecție de perle de la Pandora

Noua colecție de perle de la Pandora

În acest sezon, Pandora reimaginează materialul clasic al perlelor într-un mod nou, cu modele unice și contemporane. Purtând sufletul oceanului, perlele exprimă eleganță atemporală. Cu strălucirea lor delicată și naturală, perlele au fost folosite în bijuterii încă din timpurile antice grecești și nu necesită lustruire sau tăiere. Sunt frumoase exact așa cum le-a făcut natura în forma lor unică.

Realizate din perle de cultură de apă dulce tratată, noile bijuterii subliniază unicitatea fiecărei purtătoare. Jucându-se cu proporțiile și dimensiunile, aceste modele unice prezintă perle de cultură de apă dulce tratată de dimensiuni diferite, dispuse una lângă alta, pentru a le accentua contrastul. Combinația dintre o perlă mai mare și una mai mică reprezintă dragostea pentru persoana care te completează în viață – fie că este vorba de partenerul tău, de mama sau de cineva special.

La Pandora, aducem perlele de cultură de apă dulce tratată în colecția Pandora Timeless, pentru a reinventa un clasic printr-o abordare modernă. Detaliile din aceste piese fac ca noile modele să fie cu adevărat un element de colecţie. Perlele adaugă acel element chic fiecărei ţinute, oferind numeroase oportunităţi de a crea combinaţii de perle în moduri noi şi cool“,  afirmă  A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, SVP Creative Directors, Pandora.

Noile modele de coliere și brățări cu perle din colecția Pandora Timeless prezintă un zirconiu cubic încrustat, lângă mecanismul de închidere, pentru un plus de strălucire.

Sculpturală și contemporană în același timp, dispunerea repetată a perlelor de cultură de apă dulce tratată pe noile inele și cercei aduce o interpretare neașteptată a unui material mai clasic. Potrivite pentru a fi purtate împreună datorită spațiului liber între benzile lor, inelele se pretează la suprapunere pe degete, fiind ideale pentru a fi aranjate  în diverse moduri. Cerceii asortați reprezintă o completare atrăgătoare la o selecție atent aleasă de accesorii.

Știați că perlele pot oferi îmbrățișări? Exact acest sentiment se află în spatele noilor noastre modele speciale, în care o perlă de cultură de apă dulce tratată mai mare și una mai mică stau una lângă cealaltă, ca și cum s-ar îmbrățișa și ar dărui dragoste una alteia. Colecţia este completată de o piatră strălucitoare alături de ele, pentru a aduce un plus de dimensiune și strălucire.

 

Despre Pandora

Pandora este cea mai mare marcă de bijuterii din lume. Bijuteriile Pandora, finisate manual și realizate din materiale de înaltă calitate, oferă posibilități infinite de personalizare, prin care oamenii au ocazia de a-și exprima stilul personal prin intermediul pieselor sale. Pornind de la un mic magazin de bijuterii din Copenhaga, Danemarca, în urmă cu mai bine de 40 de ani, astăzi Pandora este prezentă în peste 100 de țări. Având sustenabilitatea ca prioritate absolută, până în 2025, Pandora va achiziționa numai argint și aur reciclat pentru confecționarea bijuteriilor sale și își va reduce la jumătate emisiile de gaze cu efect de seră în întregul său lanț valoric până în 2030.

See Also

 

 

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top