Now Reading
Ryan Coogler, cunoscut pentru seria Black Panther, va produce musicalul despre viața lui Prince

Ryan Coogler, cunoscut pentru seria Black Panther, va produce musicalul despre viața lui Prince

Ryan Coogler lucrează la un film muzical despre viața și bazat pe muzica lui Prince.

Regizorul Black Panther urmează să producă proiectul, fără titlu momentan, ce va include cântecele regretatului artist legendar pentru Universal Pictures, potrivit The Hollywood Reporter. Filmul, care este în lucru din 2018, are la bază un scenariu scris de Bryan Edward Hill, care a scris și pentru benzi desenate, inclusiv Kilmonger și Ultimate Black Panther.

Coogler, Zinzi Coogler și Sev Ohanian, de la Proximity Media, produc proiectul, Rebecca Cho fiind producător executiv. Președintele Universal Music Publishing Group, Jody Gerson, va fi co- producător.
Mai multe detalii despre film – inclusiv titlul, regizorul și actorii – nu sunt disponibile momentan.

Coogler lucrează în prezent la un film Warner Bros. fără titlu, cu Michael B. Jordan în rol principal, care este programat să fie lansat în martie 2025. Acesta va marca primul film al regizorului de la Black Panther: Wakanda Forever în 2022. Coogler și Jordan au lucrat anterior împreună la Station – 2013,  Creed – 2015 și Black Panther – 2018.

See Also

În ianuarie, a fost anunțat că filmul și piesa Purple Rain semnată de Prince va fi adaptată într-un spectacol de musical. Adaptarea urmează să includă o partitură a regretatului Prince, și un volum scris de finalistul Premiului Pulitzer, Branden Jacobs-Jenkins, care se bucură în prezent de rulajul pe Broadway a apreciatei sale drame Appropriate.

Cartea lui Jacobs-Jenkins se va baza pe scenariul original Purple Rain, care a fost scris de Albert Magnoli (care a regizat și filmul original) și William Blinn. Lileana Blain-Cruz – care a primit o nominalizare la Tony în 2022 pentru cea mai bună regie a unei piese (The Skin of Our Teeth) – va regiza spectacolul, împreună cu câștigătorul Premiului Tony, Orin Wolf, ca producător.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top