Now Reading
Shakira a uimit fanii cu un concert surpriză în Times Square

Shakira a uimit fanii cu un concert surpriză în Times Square

În preajma lansării noului ei album aclamat de critici, Las Mujeres Ya No Lloran, artista câștigătoare a premiilor GRAMMY® și Latin GRAMMY®, Shakira, a surprins o mulțime de peste 40.000 de oameni, cea mai mare audiență pentru un spectacol în Times Square,  cu un concert electrizant pe scena TSX din Times Square.

Show-ul a inclus hiturile ei iconice precum Hips Don’t Lie, Te Felicito/TQG, Session 53, precum și Puntería și Cómo Dónde y Cuándo de pe noul ei album. Evenimentul a fost co-produs împreună cu TSX Entertainment, iar partenerii prezentatori au fost ViX, Vinfast și Sony Music Latin.

Shakira a lansat zilele acestea și videoclipul muzical regizat de Mike Ho pentru noua sa piesă „?(Entre Paréntesis)” alături de Grupo Frontera.

 

See Also

Deja în fruntea topurilor de pe întreaga planetă, Las Mujeres Ya No Lloran marchează primul album al Shakirei în ultimii șapte ani și este o dovadă uluitoare a rezistenței și forței sale, precum și a puterii muzicii de a transforma chiar și cele mai grele experiențe în momente prețioase. Discul a fost descris de NME drept „cel mai aventuros album al ei… o revenire plină de putere. Ea continuă să depășească limitele muzicii pop latino și să facă din acest gen un eveniment global”.

TSX Entertainment reprezintă un salt înainte semnificativ în divertismentul live, oferind artiștilor o platformă de neegalat pentru a-și prezenta talentul într-una dintre cele mai emblematice locații din lume.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top