Now Reading
Tenismanul de succes mondial, Roger Federer, lansează prima colecție de ochelari

Tenismanul de succes mondial, Roger Federer, lansează prima colecție de ochelari

Legendarul jucător de tenis Roger Federer a lansat prima sa linie de ochelari în colaborare cu Oliver Peoples, în urma acordului său de licență exclusiv cu producătorul de ochelari EssilorLuxottica încheiat în mai 2023.

Colaborarea dintre brandul „RF” al lui Roger Federer și Oliver Peoples debutează cu patru colecții distincte, o selecție de șase piese, incluzând patru tipuri de ochelari de soare și două rame tip scut.

Oliver Peoples, în colaborare cu Federer, a creat fiecare pereche cu accent pe „confort și ușurință”. Încorporează tampoane din cauciuc pentru nas și vârfuri pentru tâmple cu scopul de a asigura o potrivire stabilă și confortabilă în timpul purtării.

În plus, ochelarii au o construcție ușoară excepțională, cântărind 35 de grame perechea. De asemenea, dispun de lentile de înaltă calitate, inclusiv lentile de îmbunătățire a culorii care amplifică culorile dominante în medii precum apa, pădurile sau mediile urbane. În plus, lentilele polarizate sunt încorporate pentru a reduce strălucirea  soarelui, împreună cu lentile cu oglindă pentru un plus de stil și funcționalitate.

Într-o declarație privind colaborarea și complexitățile de design, Federer a exprimat: „Ochelarii de soare sunt un accesoriu pe care l-am apreciat enorm, având în vedere că sportul meu necesită expunere constantă la soare, aproximativ 80% din viața mea. Colecția noastră își propune să ofere ochelari de soare care se îmbină perfect în fiecare fațetă a rutinei zilnice – fie pe teren sau în afara terenului.”

De asemenea, am prioritizat asigurarea unei potriviri sigure a cadrului pentru a preveni alunecarea. Pentru a realiza acest lucru, am integrat detalii de prindere din cauciuc care prind ușor partea din spate a urechilor și nasul. Tampoanele reglabil pentru nasm din cauciuc, în special, contribuie la confortul general al ramelor, asigurându-se că acestea stau bine pe fața ta, fără a se simți prea strâns, oferind un sentiment de forță în designul lor.

Colecția de ochelari include și detalii care aduce un omagiu moștenirii lui Federer. Aceste caracteristici includ numărul 8, un simbol semnificativ pentru legenda tenisului, reprezentând atât data nașterii sale (8.8.81), cât și remarcabilul număr de titluri Wimbledon.

De asemenea, a fost creat un model personalizat inspirat de firul complicat al rachetelor de tenis de epocă. În plus, un logo metalic RF octogonal exclusiv, care amintește de capătul unei rachete de tenis, împodobește vârful tâmplei, adăugând o notă distinctivă fiecărei piese din colecție.

Colecția introduce stilurile inaugurale tip scut în istoria mărcii Oliver Peoples. Printre acestea se numără două stiluri distincte de scuturi: R-4 și R-5. R-4 se remarcă prin bara superioară din nailon bio semi-mat, oferind o estetică unică. Pe de altă parte, R-5 prezintă un design minimalist cu o bară superioară a jantei Windsor, subliniind simplitatea și eleganța.

See Also

Federer a spus într-o declarație: „Designul tip scut reprezintă o aventură inedită pentru mine. Am decis să-l încerc și cu siguranță sunt încântat de rezultat. Cred că aceste scuturi oferă un amestec de funcționalitate de înaltă performanță și un design luxos care nu a mai fost văzut pe piață până acum.”

Rocco Basilico, director executiv la Oliver Peoples, și-a exprimat entuziasmul, declarând: „Suntem încântați să dezvăluim colaborarea dintre Oliver Peoples și Roger Federer. Roger simbolizează eleganța, stilul, măiestria și precizia, făcându-l o adevărată icoană a generației noastre.”

Împreună, ne-am unit pentru a redefini ochelarii de performanță. Fiecare stil este conceput pentru a întruchipa atât luxul, cât și durabilitatea, combinând frumusețea cu funcționalitatea. Dispunând de lentile proiectate pentru performanțe înalte și calitate optică de neegalat, acest design ultraușor încorporează detalii exclusive de colaborare. Oferind o estetică care îmbină perfect sportul și stilul de viață, nimic altceva nu se compară. În ochelari, performanța și luxul coexistă armonios!” .

Colecția inaugurală Oliver Peoples Roger Federer este acum disponibilă la buticurile Oliver Peoples, atât offline, cât și online, și prin intermediul unor parteneri angro selecționați.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top