Now Reading
Linia de cosmetice Haus Labs by Lady Gaga se extinde în Europa exclusiv în magazinele Sephora

Linia de cosmetice Haus Labs by Lady Gaga se extinde în Europa exclusiv în magazinele Sephora

În urma lansării sale în Marea Britanie de anul trecut, linia de cosmetice Haus Labs by Lady Gaga debutează în 12 țări din Uniunea Europeană (UE), exclusiv în magazinele Sephora. Începând cu 26 martie 2024, produsele mărcii sunt disponibile în magazine și online în țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Suedia, Danemarca și Germania și online doar în Elveția, Grecia, România, Polonia și Republica Cehă.

Sortimentul de 125 de produse include: cel mai bine vândut fond de ten HausTech Powered Triclone Skin Tech, în 51 de nuanțe și 6 familii de nuanțe; Corectorul hidratant Triclone Skin Tech, disponibil în 31 de nuanțe, Iluminatorul Bio-Radiant cu pudră de gel ; sau recent lansatele produse Ulei hrănitor pentru buze PhD Hybrid și Luciul de buze PhD Hybrid.

Europa este o piatră de hotar critică pentru Haus Labs, creată de Lady Gaga. Suntem onorați să deținem exclusivitate, cu puterea globală în retail, Sephora. Odată cu lansarea previzualizărilor aplicației Sephora în toată Europa, începem marșul pentru a duce brandul nostru în lume din 26 martie. Vom permite noilor consumatori să vadă, să atingă și să simtă produsele noastre la Sephora, arătându-le că Haus Labs by Lady Gaga este un lider în fruntea artei, științei, frumuseții și tehnologiei”, a declarat Ben Jones, CEO al Haus Labs by Lady Gaga.

See Also

Sylvie Moreau, președintele Sephora în Europa și Orientul Mijlociu a declarat: „După lansarea de succes în magazinele Sephora din Marea Britanie, suntem foarte încântați să lansăm Haus Labs by Lady Gaga pe piața noastră europeană! La Sephora, căutăm în mod constant mărci inovatoare pentru clienții noștri. Suntem încrezători că vor fi încântați să descopere lumea creativă și inspiratoare a Haus Labs by Lady Gaga și încântați să experimenteze formulele care schimbă jocul mărcii.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top