Now Reading
Alexandra Stan colaborează cu Alex Gaudino și Mufasa & Hypeman pentru single-ul “Body”

Alexandra Stan colaborează cu Alex Gaudino și Mufasa & Hypeman pentru single-ul “Body”

Alexandra Stan a fost invitată de către Alex Gaudino, autorul hiturilor “Destination Calabria” sau “What A Feeling” (cu Kelly Rowland), să lanseze împreună melodia “Body”. Lor li s-au alăturat artiștii Musafa & Hypeman, cunoscuți la nivel mondial pentru piesa “Friday”.

Cei care vor asculta melodia vor identifica o tema celebra, din cea mai ascultată melodie a unui artist român pe Spotify (537 milioane) – Mr Saxobeat, hitul Alexandrei Stan, care, la 14 ani de când a fost lansat, încă ocupă primele locuri în topurile muzicale. În prezent este una dintre cele mai căutate melodii din lume, ocupă locul 68 în topul Shazam Global.

Alex Gaudino a introdus melodia recent în seturile lui, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară; cu siguranță “Body” se va regăsi în show-urile lui de anul acesta.

Piesa “Body” este compusă de către Erik Smaaland, Kristoffer Tømmerbakke, Lise Reppe, Sinai Tedros, Alfonso Fortunato Gaudino, Giacomo Uber, alături de compozitorii “Mr. Saxobeat” și este perfectă pentru toate petrecerile din această vară.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top