Now Reading
A fost lansat primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Joker – Folie a deux

A fost lansat primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Joker – Folie a deux

Primul trailer pentru Joker: Folie à Deux îi reunește pe Joaquin Phoenix și Lady Gaga pentru unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an.

Warner Bros. a dezvăluit trailerul la CinemaCon, unde Joker 2 se numără printre cele mai importante filme fata de care proprietarii de cinematograf sunt interesati – și din motive întemeiate. Este o continuare a unui hit de un miliard de dolari care i-a adus lui Phoenix un Oscar, insa acum intra si în genul muzical. Regizorul Todd Phillips, insa, a remarcat că, în anumite privințe, nu este deloc diferit de primul film, care includea și muzica ca element cheie.

Nu am vorbit niciodată despre asta”, a spus Phillips când a fost întrebat dacă noul film este un musical. „Îmi place să spun că este un film în care muzica este un element esențial. Pentru mine, asta nu este prea departe de primul film.” În primul film, „Arthur are muzică în el. Are un har in el.”

 

Phoenix revine în rolul lui Arthur Fleck, în timp ce Lady Gaga are un rol despre care se spune că ar fi inspirat de personajul de benzi desenate Harley Quinn. Cei doi sunt cunoscuți pentru relația lor romantică toxică în benzi desenate, titlul Folie à Deux făcând referire la termenul medical pentru o tulburare mentală identică sau similară care afectează două sau mai multe persoane, de obicei membri ai aceleiași familii.

See Also

Primul Joker a surprins în 2019 cu peste 1 miliard de dolari la box office, devenind cel mai mare film cu rating R din toate timpurile. Phoenix a jucat rolul unui aspirant comic care escaladeaza după ce problemele sale de sănătate mintală ajung intr-un punct in care el adoptă personajul Joker, care încheie filmul cu un statut de erou popular, în timp ce inspiră o revoltă în Gotham. Despre sequel s-a declarat ca include elemente muzicale și îl reunește pe regizorul Phillips cu Gaga după ce Phillips a produs remake-ul ei centrat pe muzică A Star Is Born.

Joker Folie a Deux va fi lansat in cinematografe pe data de 4 octombrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top