Now Reading
Drama Challengers, inspirată din lumea tenisului, prezintă versatilitatea superstarului Zendaya

Drama Challengers, inspirată din lumea tenisului, prezintă versatilitatea superstarului Zendaya

Zendaya savurează dubla îndatorire, de actriță și producătoare a noii producții cinematografice  „Challengers”, o dramă tensionată plasată în lumea tenisului profesionist, în care actrița joacă rolul principal, Tashi.
Cred că de fiecare dată când faci un film, înveți ceva nou despre tine. Înveți de la colegii tăi și poți crește”, a spus vedeta de la Hollywood, care a produs anterior „Malcolm & Marie” și serialul ei de succes de pe HBO, „Euphoria”.
Îți permite să ai un loc la masă pentru a te proteja pe tine, pe colegii tăi actori și pe membrii comunității”, a spus Zendaya, în vârstă de 27 de ani, în timpul prezentării filmului la Londra.

În „Challengers”, regizat de Luca Guadagnino, Zendaya o interpretează pe Tashi Duncan, o fostă campioană la tenis încrezătoare în sine, care, în urma unei accidentări, îl antrenează acum pe soțul ei Art (Mike Faist). Când Patrick (Josh O’Connor), fostul cel mai bun prieten al lui Art și iubitul lui Tashi în timpul adolescenței, reapare brusc după un deceniu, problemele din trecutul lor comun încep să se infiltreze în prezentul lor.

 

Am vrut doar să abordez un personaj care se simțea foarte multidimensional și care avea o anumită profunzime”, a spus Zendaya.

Cred că există o percepție sau o idee despre cine este ea sau pe care încearcă să o înfățișeze lumii, dar cred că se destramă multe în interior.

Pentru a asigura autenticitatea filmului, trio-ul de actori s-a cufundat în lumea tenisului, creând o legătură strânsă în acest proces.

Am avut o repetiție de șase săptămâni și asta a inclus antrenament de tenis și muncă la sală”, a spus O’Connor.
Cred că faptul că am fost pe același teren timp de șase săptămâni înainte a însemnat că ne-am străduit împreună. Dar ne-am înțeles, am fost foarte norocoși“, a spus actorul britanic.

„Challengers” marchează debutul în scenariul de lungmetraj al lui Justin Kuritzkes, care s-a inspirat din vizionarea în acțiune a unor sportive de talie mondială precum Serena Williams, Naomi Osaka, Daniil Medvedev și Rafael Nadal.

See Also

Am devenit un fan cu adevărat obsesiv al tenisului în urmă cu câțiva ani. Și am început să mă gândesc, ce aș putea scrie care ar fi la fel de interesant ca tenisul și ce ar face tenisul și mai bun? Și pentru mine, răspunsul despre ce ar face tenisul chiar mai bun este să știm ce este în joc pentru toată lumea într-un mod cu adevărat, microscopic”, a spus el.

 

Publicul este pregătit pentru o dramă, cu un triunghi amoros, încărcată de emoții, a spus O’Connor. Este vorba despre complicațiile relațiilor, ale dragostei, dorinței și codependenței”.

„Challengers” va fi lansat în cinematografe la nivel global globală pe  data de 24 aprilie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top