Nicki Minaj a lansat prima colecție de sneakers

Prima colecție de pantofi sport semnată Nicki Minaj este acum disponibilă, a anunțat cea mai celebră rapperitză la nivel mondial pe Instagram vineri (12 aprilie). Minaj a făcut echipă cu Loci, o marcă sustenabilă de pantofi sport și îmbrăcăminte, pentru a lansa o colecție de pantofi sport constând din 11 modele disponibile în roz, precum și în alte variante de culoare, inclusiv alb și albastru, precum și alb și roșu.

Colecția Nicki Minaj x Loci „rezumă stilul îndrăzneț și vibrant al lui Nicki”, potrivit unei declarații de pe site-ul mărcii. Colecția este disponibilă în mărimi pentru bărbați și femei și îmbină „high-fashion chic” cu estetica street style.

Prețurile colecției variază între 185 USD și 200 USD, iar fiecare pantof are pe limbă o ștampilă inspirată de Nicki Minaj. Ștampila este o odă adusă „domniei sale ca regină a rap-ului” , dar și rădăcinilor britanice ale firmei Loqi.

Minaj a numit noua colecție un „vis devenit realitate” într-o postare anterioară pe Instagram. „12/4 = 11 perechi noi de pantofi PROPRII. 11 modele complet diferite din care să alegeți. Un vis absolut devenit realitate. Abia AȘTEPT să vedeți prima mea colectie!!!! ”, a scris ea luna trecută. „Mulțumesc echipei mele pentru că m-a ajutat să realizez acest vis. Aceasta nu este o sponsorizare. Sunt proprietar și partener și vă vom arăta prima colecție completă pe 12/4. Te iubesc BARBZ. MULȚUMESC.”

Cumpărați adidași din colecția Nicki Minaj x Loci aici.

See Also

În iulie, Nicki Minaj va susține un concert incendiar la București, în cadrul SAGA. Prezența lui Nicki Minaj promite o experiență de neuitat pentru fanii săi, la Romaero, și marchează o premieră în Europa de Est în cadrului celebrului turneu mondial PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR. După ce a umplut stadioane din toate colțurile lumii, Nicki Minaj, adaugă SAGA Festival 2024 pe lista de show-uri din acest an.

Suntem extrem de încântați să aducem pentru prima dată în România artista numărul 1 în lumea internațională a hip-hop-ului la SAGA Festival, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA Live. “Nicki Minaj este un nume iconic în industria muzicală, și suntem incredibil de mândri să oferim fanilor noștri oportunitatea de a lua parte la un spectacol extraordinar și cu siguranță memorabil.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top