Now Reading
Rihanna va fi Smurfette în noul film The Smurfs

Rihanna va fi Smurfette în noul film The Smurfs

Rihanna a fost distribuită în rolul vocal al Smurfette în viitorul film de animație Smurfs. Cântăreața va servi și ca producător și va scrie și va interpreta noi melodii originale pentru noul proiect cinematografic momentan fără titlu. Artista a surprins participanții de la CinemaCon, glumind că a încercat să obțină rolul lui Papa Smurf „dar nu i-a ieșit”.

Trebuie să joc un rol și să-mi las imaginația în voie. Trebuie să fiu eu însămi“, a spus Rihanna despre această nouă experiență. „Trebuie să mă prezint în pijamaua mea în al treilea trimestru de sarcină și să joc un fel de fată rea albastră”. “Sper că filmul îmi va oferi câteva puncte noi interesante de discuție cu copiii mei în viitor“. Cântăreața așteaptă al doilea copil cu partenerul său, A$AP Rocky, după ce a născut un băiat în luna mai a anului trecut.

Abia aștept să vedeți cum [Smurfette] a fost reimaginată”, a spus Rihanna, numind animația o „călătorie distractivă”. Ea a adăugat: „Întregul film va fi foarte distractiv. Este foarte palpitant”.

Bazată pe personajele de benzi desenate ale scriitorului și artistului belgian Peyo, viitoarea adaptare este programată pentru lansare pe data de 14 februarie 2025. Sony a produs anterior o franciză de trei filme despre micile creaturi albastre care au infuzat acțiune live și i-au inclus, printre alții, în distribuție pe Neil Patrick Harris, Katy Perry, Sofía Vergara și Hank Azaria. Chris Miller și Matt Landon vor regiza viitoarea versiune de la Paramount, în timp ce Jay Brown, Tyran „Ty-Ty” Smith și Ryan Harris vor produce alături de Rihanna.

See Also

Rihanna și-a împrumutat anterior vocea filmului animat din 2015 Home. Celelalte credite cinematografice și TV includ Ocean’s Eight, Guava Island, Bates Motel și This is the End.

În numele studioului nostru și al partenerilor noștri creativi, nu am putea fi mai încântați că ne-am găsit o nouă Smurfette într-una dintre cele mai iubite vedete din lume” au declarat Brian Robbins, președinte și CEO al Paramount Pictures și Nickelodeon, și Ramsey Naito , președintele animației pentru Paramount și Nickelodeon. „Cu atracția creativă singulară și talentul muzical al Rihannei, există o oportunitate enormă de a ridica piatra de încercare culturală a universului Smurfs într-un mod care nu s-a mai făcut până acum.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top