Now Reading
Disney anunță o transformare completă a parcului Walt Disney Studios din Paris

Disney anunță o transformare completă a parcului Walt Disney Studios din Paris

La cea de-a 32-a aniversare, Disneyland Paris Resort a anunțat o reimaginare completă a parcului Walt Disney Studios. Parcul inspirat de lumea Hollywoodiană, care a fost deschis pentru prima dată în 2002 și se află vizavi de parcul principal Disneyland Paris, va suferi o schimbare magică și va fi redenumit Disney Adventure World.

Parcul reimaginat va permite oaspeților să pășească în lumea poveștilor lor preferate într-un mod unic Disney și face parte dintr-o investiție globală de două miliarde de euro la nivelul întregii destinații, care include noi atracții, transformarea continuă a hotelurilor sale și o reimaginare a cartierului de divertisment, a zonei de cumpărături și restaurante, Disney Village.

Astăzi, schimbăm povestea parcului Walt Disney Studios, evoluând de la scenele de sunet „cum se face” la teatre de sărbătoare și aventuri care prind viață în lumi captivante” –  Tom Fitzgerald, director executiv Walt Disney Imagineering Storytelling și Senior Creative Executive pentru Disneyland Paris.

Aceste lumi de aventură modelate pe deplin de noi vor deveni punctul central al noii identități a parcului și vor apărea ca tărâmuri pe care oaspeții le descoperă pe măsură ce navighează mai adânc în parc și sunt invitați să participe la aventuri inspirate din cele mai iubite povești ale noastre.”

Transformarea Parcului Walt Disney Studios în Disney World Adventure va începe luna aceasta, încă de la intrarea în parc. Vizitatorii parcului vor întâlni în curând un „studio de film în aer liber vibrant, contemporan, înainte de a deveni invitați speciali ai unei premiere pline de farmec în inima Hollywoodului într-o noapte înstelată”. Fosta intrare, o replică muzicală colorată, va fi reimaginată, aducând un omagiu cinematografelor istorice de la Hollywood și este programată să se redeschidă în primăvara anului 2025.

Această „identitate vizuală complet nouă” va avea loc în tandem cu deschiderea propriului spațiu World of Frozen din Paris – un nou teren captivant inspirat de Frozen, filmul produs de Walt Disney Animation Studios.

Terenul va fi situat la marginea Adventure Bay, un nou corp de apă multifuncțional de 70.000 de metri cubi, care va fi utilizat ca „scenă unică de divertisment cu zonă de vizionare la 360 de grade” și va fi completat cu o zonă de promenadă, Adventure Way – spre terenuri în tot parcul.

 

Transformarea va include și spațiul Raiponce Tangled Spin, noua atracție de familie inspirată de Tangled, îndrăgitul film de animație marca Disney.

See Also

Aceste noi zone pentru oaspeți și terenuri tematice Frozen se vor alătura campusului Avengers din cadrul parcului, care a fost deschis în 2022, și Worlds of Pixar, care găzduiește atracția preferată a fanilor Ratatouille: The Adventure. Potrivit comunicatului, finalizarea acestei transformări va vedea parcul dublându-și amprenta, evoluând de la un parc de jumătate de zi la o experiență de o zi întreagă.

Evoluția parcului a fost naturală, deoarece s-a mutat spre primirea oaspeților în „lumi mai imersive”, începând cu debutul în 2007 al turnului The Twilight Zone Tower of Terror. „Cu un nivel fără precedent de imersiune și poveste, cele mai recente experiențe oferite în parc reflectă deja această nouă viziune creativă”, se arată în comunicat.

Această evoluție semnificativă ne-a inspirat să redenumim Parcul, anunțând un nou capitol vibrant pentru Disneyland Paris. Prin angajamentul nostru de a depăși granițele imersiunii și inovației, creăm noi experiențe uluitoare și momente spectaculoase la Disney Adventure World, care vor rezona mai mult ca oricând cu oaspeții noștri. Este setat să ofere aventuri unice în lumi captivante, servind ca o completare perfectă pentru Parcul Disneyland.”

Nu a fost anunțată nicio dată de deschidere pentru terenul cu tematică Frozen sau pentru finalizarea transformării parcului tematic.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top