Now Reading
Teddy Swims revine cu un nou super-hit, The Door

Teddy Swims revine cu un nou super-hit, The Door

După un prim hit-single de succes mondial, Lose control, cântărețul și compozitorul Teddy Swims a dezvăluit videoclipul oficial pentru cel mai recent single al său, „The Door”. Piesa este o reflecție asupra temelor suferinței emoționale și autodescoperirii.

Videoclipul este o mărturie a viziunii artistice a lui Swims și a capacității sale de a-și transpune emoțiile într-o experiență puternică cu care fanii săi se pot identifica.

„The Door” apare pe albumul de debut al lui Swims, aclamat de critici, I’ve Tried Everything But Therapy (Partea 1), care a strâns laude pe scară largă și un succes comercial impresionant. Albumul se laudă și cu hitul masiv „Lose Control”, care a ajuns pe locul 2 în UK Singles Chart și pe locul 1 în topul Billboard Hot 100 din SUA.

Fanii pot anticipa cu nerăbdare sosirea ediției de lux a albumului, I’ve Tried Everything But Therapy (Partea 1.5), care urmează să fie lansată pe 26 aprilie 2024. Această versiune extinsă conține patru piese noi, oferind și mai mult din semnătura lui Swims – un mix vocal plin de suflet și versuri introspective.

See Also

În prezent Teddy Swims se află într-un turneu global, I’ve Tried Everything But Therapy Tour, care îl va duce prin Europa, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Australia, Asia și Statele Unite.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top