Now Reading
Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham

Spice Girls s-au reunit pentru un performance improvizat în cadrul petrecerii aniversare de 50 de ani a Victoriei Beckham, sâmbătă (20 aprilie). Toate cele 5 artiste ce au fost parte din legendara trupă de fete din anii 1990 – Victoria Beckham, Geri Halliwell-Turner, Emma Bunton, Melanie „Mel C” Chisholm, Melanie „Mel B” Brown – s-au alăturat pentru un scurt moment de dans pe piesa lor din 1997 „Stop” în timpul petrecerii ce a avut loc la clubul privat Oswald’s din Londra. Momentul surpriză a fost surprins în video de soțul Victoriei, David Beckham.

Victoria Beckham, care a cântat sub titulatura Posh Spice în grup, a distribuit și videoclipul pe Instagram. “Cea mai tare noapte! La mulți ani mie! Vă iubesc atât de mult pe toți!” a adăugat ea in postarea cu hashtag-ul #SpiceUpYourLife.

Mel B (alias Scary Spice) a postat clipul pe Instagram Story, scriind „Despre noaptea trecută” și incluzând hashtag-ul #tourdatescomingsoon.

Spice Girls s-au format în 1994 și au fost un fenomen global doi ani mai târziu cu single-ul lor de debut, „Wannabe” din 1996. Piesa captivantă a înregistrat patru săptămâni în vârful Billboard Hot 100 la începutul anului 1997 și este unul dintre cele nouă single-uri nr. 1 ale grupului. LP-ul de debut al trupei a petrecut cinci săptămâni pe locul 1 în Billboard 200 și 15 săptămâni îm vârful Topului Oficial al Albumelor din Regatul Unit (în continuare Spiceworld a ajuns trei săptămâni pe locul 1 în Marea Britanie în 1997).

Trupa a intrat în pauză în 2000, revenind în 2007 pentru un turneu global și din nou în 2018-2019, deși fără Beckham, care nu a participat la activitățile fetelor timp de mai bine de un deceniu. Ultima dată când toate cele cinci Spice Girls au împărțit scena a fost la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012.

See Also

La începutul lunii ianuarie, Mel B a declarat că fetele plănuiesc încă o reuniune anul acesta pentru a marca trei decenii de carieră. „Am spus dintotdeauna. Dar acum vom lansa o veste foarte bună în aproximativ câteva săptămâni, care ne implică pe toate cinci”, a spus ea la acea vreme pentru Today.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top