Now Reading
Festivalul premierelor, Unforgettable – 12 recitaluri, 3 zile de poveste, câte 5 ore magice pe zi

Festivalul premierelor, Unforgettable – 12 recitaluri, 3 zile de poveste, câte 5 ore magice pe zi

Lara Fabian, Al Bano si Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Monsserat Marti Caballe, Elena Mosuc, Sorin Francu sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București va vor incanta la UNFORGETTABLE Festival.

Puteți trăi atmosfera magică de la Sanremo Festival sau Arena di Verona alături de legendarii Al Bano și Romina Power care vor interpreta pentru prima oară în România acompaniați simfonic toate hiturile lor: “Felicita”, “Liberta”, “Sharazan”, “Sempre Sempre” și multe altele. Garou, alături de prietenii săi Daniel Lavoie și Chiara di Bari, care au făcut parte din castingul legendar al celebrului music hall Notre-Dame de Paris vor interpreta pentru prima oară în România melodii celebre precum: “Belle”, “Tu vas me detruire”, “Le temps des cathedrals” etc. O colaborare magică în premieră alături de orchestra simfonică va fi cea dintre extraordinarii artiști francezi Lara Fabian și Garou. Vocea marii artiste, Lara Fabian, vă va răsfăța auzul și sufletul cu melodiile sale inconfundabile cum ar fi: “Je t’aime”, “Je suis malade”, “Adagio” și multe altele. Bineînțeles că veți avea ocazia de neuitat de a vedea și asculta tot într-o premieră mondială interpretarea de excepție a hitului internațional “Belle” de către: Garou, Lara Fabian, Daniel Lavoie și Julien Dassin. De asemenea, Julien Dassin în cadrul recitalului său va interpreta într-o manieră simfonică și multimedia celebrele cântece ale legendarului său tată, Joe Dassin: “Et si tu n’existais pas”, “Salut”, “A toi” etc.

Vocea inconfundabilă de bariton, cu răgușeala caracteristică a lui Garou te va încânta pe parcursul recitalului său cu melodii precum: “Sous le vent”, “Gitan”, “Que le temps” și multe altele. Havasi, cel mai rapid pianist din lume, de o virtuozitate unică, vă va transpune într-o experiență de o intensitate memorabilă, ca o călătorie într-un carusel al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video. Din compozițiile sale originale amintim ” The Storm”, “The City”, “Prelude Age of Heroes” și multe altele.

Nu putea să lipsească ceea ce a devenit o tradiție anuală și anume celebrarea celui mai mare naist al tuturor timpurilor, geniul Zamfir, care într-un spectacol unic în premieră mondială,  va înălța din nou spiritul românesc, alături de doi giganți ai scenei mondiale ale căror nume le vom dezvălui în curând, cu promisiunea unui show de neuitat și de neratat.

Un tribut adus de către Monsserat Marti Caballe, fiica marii soprane Monsserat Caballe, mamei sale, prin lansarea in premieră mondiala a unui proiect special alături de vocile de aur ale Laurei Bretan și Elenei Mosuc. Magnificii Gipsy Kings, într-o colaborare unică și inedită,  cu susținere simfonică, împreună cu soprana noastră, Laura Bretan, vor susține un recital exceptional în care vom regăsi hituri precum: “Bamboleo”, “Volare”, “Baila me”, “Vamos a bailar” și multe altele.

Toate experiențele unice și memorabile muzicale oferite de Unforgettable Festival vor fi susținute de către prestigioasa Orchestră a Operei Naționale București, sub bagheta maestrilor dirijori de talie mondială: Daniel Jinga, Giora Linenberg și Alterisio Paoletti. Nu va lipsi poezia pe care o va insera cu măiestrie actorul Sorin Frâncu, cel care,  împreună cu talentatul regizor Claudiu Stan, vor pune în scenă momentele magice din festival. Fiind un festival care se respectă și își iubește publicul, un festival al premierelor, vor fi incluse și trei zone gastronomice, respectiv cea franțuzească, cea britanică și cea italienească ce se vor împleti într-o simfonie a gusturilor oferite de restaurante cunoscute.

Romexpo va fi pentru trei zile un areal cosmopolit, o grand place dintr-o Capitală Europeană celebră unde vă veți putea întâlni cu spectaculoși artiști stradali, stand up și comedianți, veți trăi experiențe de magie și iluzionism, veți întâlni oamenii statui și  bineînțeles, vă veți incărca de multă voie bună și distracție garantată alături de trupa de variete a festivalului. Nu vor lipsi și experiențele unice oferite de sponsorii și partenerii festivalului și vă veți bucura de o scenă concept unică,  cu ecrane uriașe, care vă va transpune într-o lume magică. Vino să vezi 12 spectacole memorabile într-un singur weekend de poveste. Trăiește o experiență simfonică de neuitat la Romexpo pe 13, 14 si 15 septembrie.

See Also

UNFORGETTABLE un festival al premierelor, o călătorie muzicală care te va purta dincolo de orizonturile cunoscute, într-o lume unde muzica este magie și magia devine realitate. Together. Unforgettable

Mai multe informații pe: https://unforgettablefestival.com/

Bilete pe: https://tickets.unforgettablefestival.com/ https://www.iabilet.ro/bilete-unforgettable-festival-abonamente-97919/

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top