Now Reading
Pornind de la o pasiune din copilărie, artista Maria Andreea organizează Telenovelas Party în București

Pornind de la o pasiune din copilărie, artista Maria Andreea organizează Telenovelas Party în București

După mulți ani în care doar ai fredonat piesele din telenovelele tale preferate de pe YouTube, cântăreața Maria Andreea a pregătit o surpriză de proporții pentru toți fanii acestui tip de producții – Telenovelas Party! Pe 25 mai pregătește-te să dansezi pe cele mai frumoase piese din cei mai frumoși ani, într-o seară memorabilă!
Dacă și tu erai fan telenovele, dacă așteptai să ajungi acasă de la școală să urmărești telenovela preferată, dacă suspinai după Jose Armando sau ai învățat să dansezi ca Jade din Clona, înseamnă că nu trebuie să lipsești de la Telenovelas Party. Evenimentul ce include multe surprize, inclusiv un mix special asigurat de dj Vali Bărbulescu, va avea loc într-o locație superbă din București, The villa. Iar dacă ai iubit un personaj foarte mult, acum e șansa să te transformi în el! Îmbracă-te ca personajul tău preferat, iar cel mai tare outfit va fi premiat chiar la petrecere!
Biletele pot fi achiziționate de aici.
Pe această cale, am organizat un dialog mini-session cu Maria Andreea, ce ne este dragă de mult, despre tot ceea ce înseamnă telenovelele pentru universul său personal, dar și despre ce aduce nou acest eveniment-surpriză. Enjoy & see you there!

Cum și de unde a pornit ideea Telenovelas Party?

Telenovelele au fost mereu pasiunea mea și chiar dacă anii au trecut, am urmărit în continuare actorii și actrițele preferate, cu unele chiar m-am și întâlnit. Personal, telenovelele mi-au deschis apetitul pentru limba spaniola, pentru America Latina, pentru culturi diferite.

Într-o zi, eram în drum spre mare și i-am arătat soțului meu o piesă, încă una și așa am ascultat piese din telenovele până am ajuns la Constanța. Timp de 2 ore am ascultat muzică de telenovele și i-a plăcut și lui. Și așa mi-am dat seama că e timpul să organizez o petrecere cu muzica din telenovele pentru că știam că nu sunt singura pasionată de telenovele.

Din playlistul meu nu au lipsit niciodată. Inclusiv când am lansat piesa mea Imperial, la petrecerea de după am dansat și am cântat cu prietenele mele pe Cambio Dolor și Maria la del Barrio.

 

 

La ce te gândești când auzi cuvântul telenovelă?

Cei mai frumoși ani. Anii când eram copil, când eram în liceu, când eram acasă la părinți, când mă certa mama că nu fac lecții și mă uit la telenovele. Acum, după ce știu spaniola așa bine, nu-i mai pare rău că mă lasă la telenovele.

Nu știu, era o lume mai curată, cuvântul telenovelă îmi crează nostalgie, nostalgia vremurilor când totul era altfel, totul mai bun și mai curat.

 

Crezi că în prezent se mai fac telenovele la fel de bune ca în copilăriile noastre? Ce părere ai despre remake-uri?

Greu de spus, sincer le prefer pe cele vechi, parcă nici personajele nu mai sunt așa frumoase. Cred că fetele care urmăreau telenovelele pot confirma că ne plăceau atât actorii, cât și actrițele și că au rămas în mintea noastră. Însă, sunt și excepții, unele remake-uri au fost superb realizate. Un exemplu ar fi Tres veces Ana, că tot sunt eu fană Angelique Boyer. E varianta jucată de Lucero, în Lazos de amor. Sau Rubi și Teresa. Dar pe cele actuale nu le-am urmărit, însă, așa cum am spus, mi se pare că nu mai sunt ca înainte.

 

Care a fost personajul telenovelistic ca o lecție de viață pentru tine?

Asta da întrebare. Cred că din fiecare personaj am învățat câte ceva. Cred că e un mix. Mi-a rămas în suflet personajul Nataliei Oreiro, Milagros din Înger Sălbatic pentru inocența și bucuria ei, pe care, de altfel, le are și Natalia în viață reală, mi-a plăcut mult Teresa pentru că Angelique Boyer joacă rolul de rea magistral și poți împrumuta și de acolo câte ceva, am iubit personajul lui Jade datorită dansului arăbesc, chiar și prietena mea Mădălina mereu îmi spunea că semăn fizic cu ea, nu știu, e greu de spus doar unul. Cred că în fiecare personaj e câte puțin din fiecare femeie, de aceea au și avut un asemenea succes.

 

See Also

Piesa preferată din telenovele pe care ți-ar placea să o cânți oricând?

Fuiste este piesa pe care am descoperit-o în Înger Sălbatic, este prima mea piesă de la canto din clasa a 10-a și este piesa pe care o cânt în continuare și în concerte, am înregistrat și cover la ea. Dar sunt foarte multe piese care îmi plac și pe care le cânt cu mare drag. Aș putea să zic și Rosalinda sau Maria la del Barrio, chiar între ele niciodată nu știu care îmi placemai mult, cred că ambele în egală măsură. Și mai sunt și piesele cu mariachi din telenovelele vechi.

 

 

Ce ne așteaptă la Telenovelas Party? De ce să venim?

Petrecerea aceasta va fi altceva pentru că vom retrăi cei mai frumoși ani într-o seară dedicată telenovelelor și melodiilor care ne-au rămas în minte chiar și acum. Am pregătit și cocktailuri cu influență latino care vor avea denumiri speciale, pe care, cu siguranță, fanele telenovelelor le cunosc. Locația e foarte frumoasă, the Villa, fosta casă Dimitrie Bolintineanu, seamănă cu un mansion de telenovele, avem și o curte foarte frumoasa unde vom avea și un food truck cu specific mexican. M-am gândit la toate 😉 inclusiv și la lucruri personalizate ce pot fi achiziționate în timpul petrecerii, cei care vin trebuie doar să aibă energie, că de restul ne ocupăm noi. Surpriza totală e că mi-am convins soțul, pe Vali Bărbulescu, să mixeze o seară doar muzică din telenovele. E o super provocare, dar având în vedere că el a făcut Pro Fm Latino, este fix ce trebuie pentru petrecerea Telenovelas Party.

Mai sunt și alte surprize, dar pe care le voi dezvălui la petrecere. Să nu uit să amintesc că cele ce doresc pot să vină îmbrăcate în personajul preferat, iar cel mai tare outfit va fi premiat. Vă aștept cu toții pe 25 Mai să ne amintim de cele mai frumoase momente la Telenovelas Party!

Până atunci hai să ne unim pe pagina de Instagram telenovelas.party unde postez zilnic piese și actori, actrițe, videouri, să ne reîmprospătam memoria!

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
2
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top