Now Reading
Shrek Musicalul – Producția de excepție inspirată de celebrul film animat se joacă în iunie la Sala Palatului din București

Shrek Musicalul – Producția de excepție inspirată de celebrul film animat se joacă în iunie la Sala Palatului din București

Cum ar fi lumea dacă am fi cu toții identici, precum produsul fabricării obiectelor în masă?
Dacă toți am căuta idealul de frumusețe, dacă doar cei perfecți ar fi modele de viață și de sentiment, lumea aceasta cum s-ar perpetua?
Unul dintre cele mai populare filme de animație pentru întreaga familie, Shrek, prinde viață, în luna iunie (8-9) pe scena Sălii Palatului din București, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, regizor secund Raluca Popa, dirijor Daniel Jinga, coregrafi Violeta Dincă și Florin Tănase,  un nou musical de excepție ce include în cele două distribuții nume precum Horia Brenciu, Dan Helciug – ambii fiind gigantul și sensibilul Shrek,  Adrian Nour – Măgărușul cel haios și prieten adevărat, Oana Laura Gabriela sau Bianca Purcărea – ambele dând viață sensibilei, dar puternicei Fiona, Julie Mayaya – Dragonița, Andrei Petre și Ernest Fazekaș – Lordul Farquaad.
Shrek Musicalul invită la introspecție și la analiză. Forma eroului, a idealului de frumusețe și de viață, se schimbă. “Urâtului”, celui diferit, în formă, dar nu în esență, i se atribuie calități de erou.
Publicul este invitat să se alăture parcursului eroului său antieroului nostru. Să trăiască alături de el o aventură condimentată cu personaje de poveste, cu scene eroice de salvare a prințesei, cu scene dinamice de evadare din ghiarele dragonului, cu imersie într-o lume utopica a unui răufăcător diferit, cu replici fresh, pline de umor, cu speranța de a întâlni dragostea adevărată, cu un strop de magie și prietenie adevărată.
Poate vom descoperi pe parcurs un căpcăun care nu este atât de înspăimântător și o prințesă capabilă să fie stăpâna propriului său destin. Un măgăruș mai empatic decât o ființă umană și personaje de poveste demitizate, excluse din lumea lor… Cine știe? În lumea poveștilor, totul este posibil.
Cert este că povestea faimosului căpcăun va fi comunicată prin intermediul unei muzici demnă de primele poziții în topurile oricărui radio. Elementele specifice spectacolului de tip muzical, precum scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii cu personalitate, efecte de scenă, lumini și video care vor da spectacolului un aer actual, o estetică congruentă lumii digitale a secolului nostru, vor contribui la completarea tabloului scenic.
Sunteți invitați la un spectacol destinat întregii familii, care vă va amuza, vă va surprinde, vă va invita la introspecție și vă va emoționa. Un spectacol despre prietenie și despre diferența între aparență și esență, o metaforă a transformărilor prin care trece umanitatea, o nouă reafirmare a poveștilor copilariei noastre spusă altfel…
Biletele pot fi achiziționate de aici ( 8 iunie) sau aici (9 iunie).
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top