Now Reading
Noul film Planeta Maimuțelor se pregătește pentru lansare într-un mod ingenios – maimuțe călare pe plaja Venice din California

Noul film Planeta Maimuțelor se pregătește pentru lansare într-un mod ingenios – maimuțe călare pe plaja Venice din California

Pentru cei mai mulți cinefili, filmul Regatul Planetei Maimuțelor este încă la câteva săptămâni distanță până la lansarea în cinematografe. Pentru californieni, maimuțele au invadat deja plaja.

Pe 22 aprilie, un videoclip TikTok a devenit viral, prezentând trei actori îmbrăcați în maimuțe călare pe plaja din Venice, California. Oamenii îmbrăcați în costume de maimuță pot fi văzuți călărind pe nisip, în timp ce publicul privește uimit. Videoclipul a fost deja vizionat de peste 1,6 milioane de ori pe TikTok.

 

 

Noul film Planet of the Apes marchează prima lansare a francizei de la Războiul pentru Planeta Maimuțelor din 2017. Continuarea are loc după o perioadă semnificativă de timp care a trecut de la trilogia din anii 2010, care a descris apariția unei specii inteligente de maimuțe ce rivalizează cu specia umană de pe Pământ. Acum, specia dominantă de pe planetă, maimuțele, după cum arată trailerele filmului, vânează oameni, care au fost reduși la o stare de viață mai primitivă.

Owen Teague joacă în noul film ca Noa, un cimpanzeu care își dă seama că ceea ce a fost învățat despre relațiile dintre maimuțe și oameni este o minciună. El se împrietenește cu un om (Freya Allan), această prietenie punând ambele personaje în punctul de vedere al unui nou lider al maimuțelor.

„În timp ce un nou lider, o maimuță tiranică își construiește imperiul, o maimuță tânără întreprinde o călătorie chinuitoare care o va determina să pună la îndoială tot ce a știut despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul pentru maimuțe și oameni deopotrivă”, se arată într-un sinopsis oficial al filmului.

See Also

Noul film Planeta Maimuțelor este al 10-lea din seria de filme de lungă durată, care datează din 1968, Planeta Maimuțelor și se bazează pe romanul cu același nume scris de Pierre Boulle din 1963. Seria actuală funcționează ca o repornire care a început cu Rise of the Planet of the Apes din 2011; primele trei filme din serie s-au centrat în jurul unui cimpanzeu îmbunătățit genetic, numit Caesar (Andy Serkis), care în cele din urmă conduce o revoltă a maimuțelor împotriva speciei umane.

Teague și Allan joacă alături de Kevin Durand, Peter Macon și William H. Macy în noul film.

Regatul Planetei Maimuțelor va fi lansat în cinematografe pe 10 mai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top