Now Reading
Eminem anunță noul album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce),”pe care îl va lansa în această vară

Eminem anunță noul album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce),”pe care îl va lansa în această vară

Cu puțin timp înainte de a-și face apariția la NFL Draft, Eminem a anunțat că al doisprezecelea album al său de studio „The Death of Slim Shady (Coup de Grace)” va fi lansat în această vară.

Un teaser al albumului a apărut la scurt timp pe internet după cameo-ul său în NFL, arătând un reporter de crimă discutând despre moartea alter ego-ului lui Eminem, Slim Shady. „Prin rimele sale complexe și adesea criticate, anti-eroul cunoscut sub numele de Slim Shady nu a avut lipsă de dușmani.”

Asociatul de multă vreme al lui Eminem, 50 Cent, este apoi prezentat într-un cameo. „Nu este un prieten, este un psihopat”, Reporterul continuă: „Aceleași versuri nepoliticoase și trăsături controversate s-ar putea să fi dus în cele din urmă la moartea lui Slim. Alăturați-vă mie în timp ce recreăm evenimentele care au dus la uciderea lui Slim Shady.”

Rapper-ul și-a lansat ultimul album surpriză, „Music to Be Murdered By”, în ianuarie 2020. A fost un succes instantaneu, situându-se pe primul loc în Billboard 200 și generând single-ul de succes „Godzilla” cu Juice Wrld, care a atins apogeul pe locul 3 în Hot 100.

 

Slim Shady a fost multă vreme un alter ego pentru Eminem, datând din 1997 „Slim Shady EP” și „The Slim Shady LP”, care a apărut doi ani mai târziu. Personajul a fost deseori unul despre care a presupus că îi livrează versurile mai agresive și mai violente, ceea ce l-a marcat drept un rapper controversat încă de la începutul carierei sale. El și-a asumat alter ego-ul pe cântece precum „Guilty Conscience”, „’97 Bonnie and Clyde” și „Kill You”.

See Also

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top