Ada Petcu lansează videoclipul “Fetele pe Instagram”

Ada Petcu, o tânără de 21 de ani cu o pasiune încă din copilărie pentru muzică, a reușit să facă senzație în lumea artistică cu o abordare inovativă autentică. Într-o perioadă scurtă de timp, Ada a reușit să adune o comunitate numerosă în jurul ei, datorită unei idei de conținut originală de a arăta în mod transparent şi sincer culisele industriei muzicale dar şi de a avea curajul să porneşti de la 0 când şansa nu vine ci trebuie să ți-o faci.
Noul său videoclip, Fetele pe Instagram, este o declarație de dragoste față de bărbații infideli, dar și de empowerment pentru toate femeile independente.  Piesa a fost scrisă de Ada Petcu împreună cu Dael Damsa și Denisa Avram și produsă de The One Records. Videoclipul a fost regizat de Alex Dumitru.
Încă o piesă din suflet pentru voi. Să vă bucurați de ea și să vă spuneți povestea prin ea, de acum este a voastră. Și ăsta este doar începutul… ❤️ – Ada Petcu
Cu o fire ambițioasă și o dorință arzătoare de a împărtăși drumul ei spre succes cu alții, Ada a reușit să-și facă loc în industria muzicală cu prima ei melodie “Prostuțo”, pentru care a luptat intens s-o obțină pe platformele online. Această piesă a fost scrisă de Irina Rimes, care ani de zile a căutat un interpret pentru ea, și ulterior a ales-o pe Ada, recunoscând talentul și dedicarea ei.
Ada Petcu este un exemplu de determinare și perseverență pentru tinerii artiști din România și nu numai. Cu o abordare autentică și o pasiune neîngrădită pentru muzică, Ada continuă să cucerească inimile publicului și să-și construiască o carieră solidă în industria muzicală.
Pentru mai multe detalii și pentru a afla noutățile despre Ada Petcu, urmăriți-o pe platformele sale de socializare și ascultați piesele sale pe platformele de streaming.
What's Your Reaction?
Excited
6
Happy
3
In Love
5
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top