Now Reading
Nike lansează noi pantofi sport Air Jordan 3 Retro: Iată de unde să găsești o pereche online

Nike lansează noi pantofi sport Air Jordan 3 Retro: Iată de unde să găsești o pereche online

Michael Jordan este o legendă. Nu doar pe terenul de baschet, ci și în cultura pop. Până și pantofii lui sunt iconici.

Și acum, în mărimi unisex pentru adulți și copii, pe nike.com, Nike tocmai a relansat adidașii Nike Air Jordan 3 – adidașii emblematici pe care i-a purtat MJ când a câștigat primul său MVP, primul și singurul său premiu pentru Jucătorul Defensiv al Anului și al doilea său concurs NBA All-Star Slam Dunk în 1988 — cu o culoare clasică.

Fabricați din piele sintetică premium, adidașii Nike Air Jordan 3 Retro au, de asemenea, o talpă intermediară din spumă pentru amortizare ușoară și tălpi exterioare din cauciuc solid pentru tracțiune – toate cu silueta de design Nike care atrage ochiul și este favorită dintotdeauna. Acești pantofi sport vin în culorile alb, gri ciment și argilă cosmică, cu un imprimeu de elefant pe tocuri, care oferă un aspect iconic și elegant.

Începând de la 75 USD pentru mărimile pentru bebeluși și copii mici, acești adidași Nike Air Jordan 3 Retro sunt o întoarcere la cea de-a treia versiune a Air Jordans lansată în 1988.

See Also

În ultimele săptămâni, Nike a relansat o serie de pantofi sport clasici Air Jordan, inclusiv Nike Air Jordan 1 Retro High OG, Air Jordan 5 Retro SE, Air Jordan 6 Retro „Yellow Ochre” și altele, datorită cererii. și interesul fanilor, chiar și la mai bine de 25 de ani după ce Michael Jordan s-a retras din NBA.

Acum, disponibili pentru 200 USD, adidașii Nike Air Jordan 3 Retro sunt unisex, dar vin în mărimi pentru bărbați și femei, în timp ce pantofii vin și în mărimi pentru copii mici și bebeluși și copii mici, cu prețuri începând de la 75 USD pe nike.com.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top