Madonna face istorie susținând cel mai mare concert vreodată pentru peste 1,6 milioane de fani

Legendara Madonna, cunoscută pentru doborârea de recorduri de-a lungul carierei sale de neegalat, a doborât încă un record în acest weekend  în fața a 1,6 milioane de fani pe maiestuoasa plajă Copacabana din Rio de Janeiro, marcând cel mai mare public vreodată pentru un concert de sine stătător al oricărui artist din istorie.

Mulți spectatori au așteptat ore sau chiar zile pentru a obține un loc bun, în timp ce fanii mai bogați ancorau în zeci de bărci lângă plajă, iar privitorii se înghesuiau în apartamentele de pe malul mării.  Pompierii au pulverizat apă înainte de concert, când temperaturile au depășit 30 de grade Celsius (86 de grade Fahrenheit), pentru a răci fanii adunați lângă scena reginei pop, iar apă potabilă a fost distribuită gratuit. Temperaturile au fost în jur de 27 C (81 F) în timpul spectacolului.

Plaja Copacabana a fost transformată în cel mai mare ring de dans din lume, în timp ce Madonna a interpretat unele dintre cele mai mari hituri ale ei din catalogul său muzical fără egal. Descris ca fiind cel mai personal turneu al ei de până acum, The Celebration Tour nu numai că onorează cele patru decenii de muzică emblematică a Madonnei, ci este un omagiu adus vieții sale fără precedent, talentului artistic unic și carierei inovatoare.

Rio, iată-ne, în cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, munții, statuia lui Iisus”, a spus Madonna mulțimii, referindu-se la uriașa statuie a lui Hristos Răscumpărătorul din vârful muntelui orașului. “Magie.”
La spectacol au participat artiștii pop brazilieni Anitta și Pabllo Vittar, precum și muzicieni mai tineri de la școlile de samba.

Guvernele statului și orașului Rio au declarat că au cheltuit 20 de milioane de reali (3,9 milioane de dolari) pentru concert, în timp ce restul a fost finanțat de sponsori privați. Autoritățile estimează că acest concert ar putea aduce aproximativ 300 de milioane de reali economiei din Rio.

See Also

În afară de evenimentul anual de Revelion de pe plaja Copacabana, Rolling Stones a deținut recordul anterior pentru cea mai mare audiență timp de aproape douăzeci de ani. Pe măsură ce entuziasmul a crescut de săptămâni la Rio pentru prima reprezentație a Madonnei în Brazilia în peste 10 ani, fanii s-au adunat pentru a vedea cea mai bine vândută artistă feminină din toate timpurile și pentru a asista la spectacolul final al turneului său de succes.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top